Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης για τη Δημοτική αρχή Αλμωπίας: "Η πιο αντιδημοκρατική δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο"


Κορυφώνεται η αντιπαράθεση που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο, με αφορμή το θέμα του ενδεχόμενου εγκατάστασης καταυλισμού των Ρομά στην Αριδαία. Με ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωσή του και σε υψηλούς πολιτικά τόνους, ο κ. Σηφάκης κάνει λόγο για "την χειρότερη και την πιο αντιδημοκρατική δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο".

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής στην ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής: 
"Αντί να χειροκροτούν τις τελικές εγκρίσεις για τους δύο αξονικούς στα νοσοκομεία της Πέλλας και την μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού η δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας (ότι έμεινε) και τα παπαγαλάκια τους κάνουν εναντίον μου αναίτιες και αδικαιολόγητες επιθέσεις γκεμπελικού τύπου χωρίς «εχθρό» 

Τους καθοδηγεί τυφλά ο κομματισμός και η εμπάθεια του ηττημένου
Όποιοι νοσταλγούν τον γκεμπαιλισμό χάνονται από την ιστορία
Η κατασκευή υποθετικών «εχθρών» και fake news είναι ίδιο επικίνδυνων ανθρώπων.

Επαναλαμβάνω μια φορά ακόμα ότι δεν έχω ( ούτε είχα) καμιά πρόθεση, καμιά πρόταση, καμιά επιμονή  σε τίποτα που έχει σχέση με όσα λένε.
Άλλαξαν την δικιά τους θέση και κατηγορούν εμένα χωρίς στοιχειώδη σοβαρότητα και λογική.
Επειδή η συκοφαντία πάντα πάει μαζί με την ανικανότητα και την γύμνια ας ετοιμαστούν να εισπράξουν το αντίτιμο της ανυπαρξίας τους όσον αφορά τα προβλήματα της Αλμωπίας.

Η Αλμωπία αξίζει μια τελείως διαφορετική εκπροσώπηση στα δημοτικά πράγματα. Οι πολίτες της Αλμωπίας που νοιώθουν καθημερινά την υποβάθμιση και την ανυπαρξία αυτών των εμπαθών ανθρώπων που καθυβρίζουν τον βουλευτή που τους οδηγούσε όταν κατέβαιναν στην Αθήνα μήπως λύσουν κανένα θέμα και που δεν τους άντεξε ούτε ο δικός τους συνδυασμός (ούτε μέχρι τα μέσα της θητείας τους)  θα τους θέσουν στο χρονοντούλαπο καταγράφοντας τους  ως την χειρότερη και την πιο αντιδημοκρατική δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 comments:

  1. Γεια σου σηφακη δημοκρατη που σεβαστηκατε την δημοκρατια και το οχι το κανατε ναι! Σηφακη τι πινεις ρε φιλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα δε χώνεψε την ήττα του στις εκλογές... Όντως δεν ήταν και λίγο. Από την άλλη άνθρωπε μου καλό σου έκανε, δεν μπόρεσες να γίνεις δήμαρχος και έγινες βο(υ)λευτής, χάρη του χρωστάς κανονικά... Δε βλέπεις τι καλό σου έκανε που σε κέρδισε? Βγάζεις τα 3πλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχετε απολυτο δικαιο κ.Σηφακη..δυστυχως τους ψηφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά πιστεύω το Σηφάκη στο συγκεκριμένο θέμα. Οι άνθρωποι δεν παίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ αυτοί νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς που ελέγχονται μόνο ναοί συγκεκριμένο σάιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ... ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΊΑ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΡΙΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες τα ρε Σηφάκη, δε συμφωνούσα μαζί σου σε πολλά αλλά σε αυτό το θέμα είσαι 100% σωστός. Ανύπαρκτοι απλά! Πες τα να ακούσουν και οι μισθοφόροι πολίτες που ψηφίζουν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί ο κ. Μπίνος να είναι λίγος για δήμαρχος αλλά εσύ Σηφάκη είσαι καβάλα στο καλάμι και μιά τρίχα απο τα κάκαλα του Μπίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΝΝΗ. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ??? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Σηφάκη μέτρησε πόσες φωτογραφίες έχεις βγει με τον Μπίνο πόσες φορές τον κουβάλησες κάτω και πόσο έχεις απαξίωση την δική σου δημοτική παράταξη. Δεν πειράζει θα τα βρεις όλα μπροστά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε ξέρω για το Σηφάκη αλλά ο Δήμαρχος σου θα τα βρει σίγουρα

      Διαγραφή
  11. Και εγω δεν ειμαι με τον δήμαρχο και την παράταξη τού.
    Αλλα δεν μπορείς να πεις οτι στο συγκεκεριμένα θέμα ενήργησε αντιδημοκρατικά.
    Αντιδημοκρατικά ενεργεις εσύ κ βολευτα.
    Εσύ και το επιτελείο σου κανοντας υποδείξεις για το τι να κανει η δημοτική αρχή.
    Κανοντας υποδείξεις οτι φερατε τους αξονικους στα νοσοκομεία - άσχετα αν τα λεφτά δόθηκαν πολύ πρίν από άλλους-εκτος και αν θεωρεις την έλευση των γυφτων - ρομά για εσάς - ως προαπαιτούμενο για να γίνουν κάποια έργα και δουλειές στην περιοχή και στον νομό μας ευρύτερα.
    Και εσύ και η κυβέρνηση που στηριζεις και είσαστε γατζωμενοι
    στις καρέκλες σας
    απο προαπαιτούμενα ξέρετε πολύ καλά.
    Το ποιος η ποιοι χρησιμοποιουν γκεμπελικες - εγώ θα έλεγα σταλινικές, που σας παει γάντι - μεθόδους φαίνεται.
    Κάποιοι απο τον συνδυασμό του δημάρχου δεν τα βρήκαν ,αποχώρησαν ,τελείωσε.
    Μιλάμε για ενα δημοτικό συμβούλιο με 10 - 12 νοματαιους.
    Εσείς στην παράταξη σου.
    Τα βρίσκετε σε όλα?
    Η με τον φόβο του βουρδουλα του Στάλιν και της απόρριψης στα τάρταρα της αφάνειας η της κλωτσιάς στην μαρμιτα εισαστε γατζωμενοι στον θώκο σάς, αλλιως σπιτάκι αφάνεια και πείνα?
    Και στην τελική απ όσο διαβαζω δεν έχετε δώσει κ βολευτα ξεκάθαρη απάντηση αν επιθυμείτε η όχι την δημιουργία γκέτο..
    Ε καταυλισμού γυφτων στην περιοχή μάς?
    Το < μεταφέρω στην υπουργό την μεταστροφή της δημοτικής αρχής μπλα μπλα μπλα >
    Δεν μας καλύπτει.
    Μήπως σου ταξαν κανενα υπουργείο γυφτων και κοπτεσαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σηφάκη σίγουρα είναι μανιφέστο προαναγγελίας της καθόδου σου στις δημοτικές εκλογές του 2019. Γιατί η επανεκλογή σου στη βουλή έχει κλείσει οριστικά. Αλλά και οι δημοτικές είναι από χέρι χαμένες για σένα. Τώρα, για την αυταρέσκειά σου να σε χειροκροτήσουν για τους αξονικούς και τον τεχνητό νεφρό, τι σχέση έχεις εσύ με αυτά. Είναι έργο της Νέας Δημοκρατίας, απλώς καθυστέρησαν λόγω των γνωστών προβλημάτων του 2015.
    Αλλά και από την άλλη πλευρά άδραξες την ευκαιρία της Τζάκρης που έτρεξε να βγάλει χρήματα γιατί φοβήθηκε τον εξευτελισμό από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τους Φίλους του Νοσοκομείου.
    Φτάσαμε 2,5 χρόνια τώρα και κάθε βδομάδα μόνο ανακοινώσεις βγάζεις και αξονικό δεν βλέπουμε. Ντροπή. Για φαντάσου να έφερνες 11 εκατομμύρια για να φτιαχτεί η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου της Έδεσσας, θα απαιτούσες να σε προσκυνούν οι πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η καθολική πλειοψηφία του κόσμου είναι με το δήμο σ αυτό το θέμα.Η ξαφνική αναφορά του κ.Σηφάκη για ρομά είναι μεταξύ του ύποπτου κατευουνόμενη εξεταστέα έως ποινικά κολάσιμη.Είναι σαν να αποφασίζω εγω ποιός θα πάρει σπίτι του ποιόν.Αγαπητέ κ Σηφάκη. μέγα φάουλ στο θέμα αυτό.Όσο για τα υπόλοιπα: ενδεχομένως να είναι λάθος η Δημοτική αρχή σε διάφορα άλλα ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΤΥΧΩΣ εκεί στην Αριδαία κάθε φορά αλλάζετε Δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειπε το γρα φειο τυπου του δημαρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιάννη λίγα είπες για τον ακατανόμαστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΗΦΑΚΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΛΕΥΚΟ; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σηφάκη δεν έχεις δει τίποτα έλα στον ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ μιλάμε για ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σηφάκη δεν είδαμε ποτέ τη Τζάκρη, τον Καρασμάνη, τον Τζαμτζή να πηγαίνει να συναντά τον Δήμαρχο και να βγάζει δελτίο και φωτογραφίες. Τόσα χρόνια συναντήσεις γινόντουσαν και δεν έβγαιναν τέτοια. Τι πράγμα είναι αυτό με σένα. Κανείς απ’ αυτούς δεν ακούσαμε ποτέ τόσα χρόνια να βγάζει πολεμικά ανακοινωθέντα σαν τα δικά σου και να ζητά να τον χειροκροτούν. Τι φιλαρέσκεια είναι αυτή; Γιάννη έτσι όπως το πας θα γραφτείς ως ο μεγαλύτερος γκαφατζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το κεντρικό κράτος ψάχνει κορόιδα να φορτώσει ρομά, μετανάστες κλπ.Είναι γνωστό.Και δίνει και δόλωμα να τσιμπήσουν.Κι αυτο γνωστό.Και στους βουλευτές δίνει δόλωμα κίνητρο να τσιμπήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Δήμαρχος 2 μπάλες άχυρα δεν μπορεί να μοιράσει θα λύσει τα πολλά και δύσκολα προβλήματα της Αλμωπίας; Ας διαχειριστεί τη διαλυμένη παράταξή του και μετά σώζει και μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν μπορω να καταλαβω όχι τους δεξιούς, ουτε τους αριστερούς ( καλά οι δεύτεροι είσαστε χαμένοι και κολλημένοι στην ιδεολογία και ιδεοληψία σας )
      Αναφέρομαι σε όλους τους αλλους που δεν πίστεψαν αυτους που ειπαν οτι θα κανουν το μικρότερο το κακό,αλλά πίστεψαν τον λαοπλανο που έταξε το μεγαλύτερο καλό.
      Λουστειτε τον τώρα

      Διαγραφή
  23. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ.. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ "ΟΧΙ".. "ΝΑΙ".. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.