Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα Κουφαλίων η αστυνόμευση των Αθύρων, Ραχώνας και Λειβαδίτσας


Μετά από συνεργασία της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποσαφηνίζεται ότι η αστυνόμευση των Αθύρων, της Ραχώνας και της Λειβαδίτσας παραμένει στην αρμοδιότητα του Αστυνομικού Τμήματος Κουφαλίων, για λόγους λειτουργικούς καθώς και καλύτερης και αποτελεσματικότερης αστυνόμευσης της περιοχής.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Από ανακοινώσεις άλλο τίποτα... Σε λίγο θα μας ανακοινώσεις ότι πρωτεύουσα της ΑΓ-ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ "ΣΑΣ" θα παραμείνει η ΑΘΗΝΑ!!!!ΝΤΟΡΟΥΛΑ, ΔΕ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΕΣΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΕΝΑ 4/4 ε????) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΑΖΙ (1% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΌΒΛΗΤΟ!!!!! Βρε ουστ όλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμεινε το ΑΤ Κουφαλίων έλα ρε ,, σοβαρά τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.