Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Βρέθηκε ο κλέφτης και ο κλεπταποδόχος καλωδίων χαλκού από αρδευτικές εγκαταστάσεις




Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών σε βάρος 2 ατόμων ηλικίας 54 και 47 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος, αντίστοιχα. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος το πρώτο τρίμηνο του 2017, αφαίρεσε διαδοχικά από αρδευτικές εγκαταστάσεις αγροτικών περιοχών της Πέλλας, καλώδια χαλκού, συνολικής αξίας 2.700 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στον 47χρονο, ιδιοκτήτη επιχείρησης μετάλλων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. και τώρα τι γίνεται με τον κλεπταποδόχο;Θα τιμωρηθεί ή θα συνεχίσει με τους επόμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δεν θα τον κάνουν γιατι θεωρείται μικροκλοπές αν είχε όλοι μαζί του η αν χειροδίκουσε μόνο τότε μπενει μέσα

      Διαγραφή
  2. Πάντα η αιτία του κακού είναι ο κλεπταποδόχος. Ο κλέφτης αν δεν έχει που να τα δώσει δεν θα κλέψει. Το ίδιο γινόταν και με τα μοτέρ που έκλεβαν από της πομόνες. και τους μετασχηματηστές. Όταν υπάρχει αγοραστής το κλέψιμο γίνετε παιχνίδι για τα εύκολα λεφτά. Αν ο κλέφτης τιμωρηθεί μια φορά ο κλεπταποδόχος πέντε. Να σπάσει το απόστημα από την ρίζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονόματα, για να τους τιμωρήσει η κοινωνία. Αν περιμένεις από την δικαιοσύνη...
    Αυτή ελευθερώνει... εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι πανηγυρίζουν και πάνω στους πανηγυρισμούς σκοτώνονται αθώες παιδικές ψυχές(Μενίδι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.