Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή σύμβασης βιολογικού καθαρισμού στη δημοτική ενότητα Μεγάλου Αλεξάνδρου



Ακόμη ένα μεγάλο έργο ξεκινάει στο Δήμο Πέλλας

Σύμβαση κατασκευής έργου υπογράφηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 από το δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρείας Κ/Ξ THALIS E.S.S.A.- ΚΑΡΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  για την εκτέλεση του έργου « Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων δημοτικής ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 2.671.133,60€,  είναι ενταγμένο στο Ε.Π. Περιβάλλον- Αειφόρος Ανάπτυξη και συγχρηματοδοτούμενο από το ταμείο συνοχής.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 30 μηνών από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης.
‘’Μετά από πολλές και συντονισμένες προσπάθειες και ξεπερνώντας τις δυσκολίες του ασφυκτικού περιβάλλοντος στο οποίο έχει περιέλθει η τοπική  αυτοδιοίκηση, καταφέραμε σήμερα με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης να βρισκόμαστε στο στάδιο υλοποίησης ενός πολύ σημαντικού έργου υποδομής, του βιολογικού καθαρισμού της δημοτικής ενότητας Μεγά-λου Αλεξάνδρου. Με σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων και ακολουθώντας το προεκλογικό μας πρόγραμμα συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις και να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών’’, δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

 Γραφείο Τύπου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Περαστικά σας.
    Ελάτε μια βολτα απο την Αριδαία, και μετά πανηγυριστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο εύκολα θα βγει η Ελλάδα από την κρίση παρά θα ολοκληρωθεί αυτό το έργο σε 30 μήνες, με τον σημερινό Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ με τον άλλο θα είχε ολοκληρωθεί χθές.

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟ 2019 ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ SURVIVOR ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ. ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ. ΕΝΑ-ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ !!! ΕΝΑ-ΔΥΟ ΤΡΙΑ SURVIVOR !!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.