Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα στην Καβάλα ο πιο κρίσιμος αγώνας για τις Κορασίδες Βόλεϊ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών


Τον πιο κρίσιμο αγώνα της δίνει σήμερα στις 4.00 το απόγευμα, στην Καβάλα, όπου βρίσκεται από την Πέμπτη, η ομάδα Κορασίδων Βόλεϊ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στα κλειστά Γυμναστήρια Καλαμίτσας και Ποταμουδίων. 

Οι αγώνες, οι οποίοι ξεκίνησαν την Πέμπτη, συνεχίζονται σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου στο κλειστό Ποταμουδίων.  Εκεί τα κορίτσια του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών θα προσπαθήσουν, πρώτα να κατακτήσουν μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και εν συνεχεία στον νοκ- αουτ αγώνα που θα γίνει αύριο Κυριακή 18/6, με τον έναν από τους δυο πρώτους του άλλου ομίλου θα διεκδικήσουν την είσοδό τους, στο Final- Four του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Μέχρι σήμερα η ομάδα Κορασίδων Βόλεϊ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών έχει αποσπάσει μια νίκη στον αγώνα της, χθες Παρασκευή, με τον Ηρακλή Ιωαννίνων με 3-0 σετ, ενώ, αντίθετα την πρώτη ημέρα των αγώνων (Πέμπτη) έχασε από τον ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, με το ίδιο σκορ (3-0).

Σήμερα, στις 4.00 το απόγευμα θα κριθεί αν θα πάει στον αυριανό νοκ- άουτ αγώνα, καθώς αγωνίζεται στο κλειστό στάδιο Ποταμουδίων Καβάλας, με τον ΕΑ Λάρισας.
Σύνθεση ομάδας 

Προπονητής: Τζούρος Κωνσταντίνος
Αθλήτριες: Αλατζίδου Ειρήνη, Μάτση Χριστιάνα, Μακρίδου Δέσποινα, Παπαδοπούλου Σοφία, Μάγου Χριστίνα, Σαλτσίδου Ελένη,  Σιγκούδη Ευθυμία, Παπανικολάου Γεωργία, Παπανικολάου Βασιλεία, Μπουλουσάκη Πετρίνα, Ασλανίδου Μαριάννα,  Πασχώνη Ναστάζια.

Το πρόγραμμα των αγώνων για ήμερα Σάββατο 17/6, έχει ως εξής:
Β’ Όμιλος

Σάββατο 17/6 «κλειστό» Ποταμουδίων Καβάλας
16.00 Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών  - ΕΑ Λαρίσης 
14.00 ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης  - Ηρακλής Ιωαννίνων.
Καλή επιτυχία στις κορασίδες του Βόλεϊ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.