Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Συλλήψεις νεαρών για αγοραπωλησία ναρκωτικών (φωτο)


Συνελήφθησαν χθες (21-6-2017) στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 23χρονος και δύο ανήλικες ηλικίας 16 και 17 ετών, για αγοραπωλησία κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε η 16χρονη χθες (21-6-2017) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 29,1 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών, την παραπάνω ποσότητα κάνναβης την προμηθεύτηκε νωρίτερα από τον 23χρονο και την 17χρονη, οι οποίοι εντοπίστηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας σε περιοχή της Πέλλας και συνελήφθησαν.

Επιπλέον διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ο 23χρονος στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ποσότητα κάνναβης βάρους 489 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Γιαννιτσά / Κρύα Βρύση ο αγώνας συνεχίζεται ακάθεκτα!!! Τα Γιαννιτσά προσπερνούν με νέους ηλικιακούς παραμέτρους!! Άξιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.