Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το νέο Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου ΠΕ Πέλλας (Γιαννιτσών)



Συγκροτήθηκε σε σώμα, χθες αργά το βράδυ, το νέο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου ΠΕ Πέλλας (Γιαννιτσών), το οποίο προέκυψε από τις διεργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 20ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πρόεδρος για την τριετία που έρχεται (2017-2020) επανεκλέχθηκε (για 2η συνεχή θητεία) η Θεανώ Ζουρνταζίδου.

Το νέο Προεδρείο του Ε.Κ.Γ.

Αναλυτικά το νέο εννεαμελές προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ζουρνατζίδου Θεανώ

Γεν. Γραμματέας: Στόϊκος Νεοκλής
Αντιπρόεδρος: Χρυσογωνίδης Σαράντης
Αν. Γεν. Γραμματέας: Χαριτίδης Κυριάκος
Ταμίας: Νικολαϊδου Κατερίνα
Σύμβουλος - Γραμματεία Οργανωτικού: Βουδούρης Γιώργος
Σύμβουλος - Γραμματεία Υγιεινής και Ασφάλειας: Μίχος Γεώργιος
Γραμματεία Κοινωνικών Θεμάτων: Κυριλίδου Καλλιόπη
Σύμβουλος – Γραμματεία Καταναλωτικού Κινήματος: Εμμανουηλίδης Ιωάννης.

Θ. Ζουρνατζίδου: «Σκληρή δουλειά και στη νέα τριετία…»

«Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία συνεχίζουμε μια πορεία δύσκολη και σε δυσμενείς συνθήκες, κάτω από τη μνημονιακή κατοχή. Συνεχίζουμε με διαρκή ενωτική και αγωνιστική συνδικαλιστική δράση, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους εργαζόμενους, τους νέους, τις γυναίκες, τους ανέργους, τους μετανάστες, τους συνταξιούχους και τους κοινωνικά αδύναμους», επισήμανε στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας αμέσως μετά την επανεκλογή της η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ΠΕ Πέλλας (Γιαννιτσών) Θεανώ Ζουρνατζίδου, προσθέτοντας: «Το συνδικαλιστικό κίνημα είναι και παραμένει ο μοναδικός θεσμός από τον οποίο οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, προσμένουν και ελπίζουν σε μέγιστο βαθμό την προάσπιση των συμφερόντων τους, την υπεράσπιση των κατακτήσεών τους και την καλυτέρευση του βιοτικού τους επιπέδου. Η αντιμετώπιση της ανεργίας και η διασφάλιση της πλήρους και σταθερής απασχόλησης μέσα από την πραγματική ανάπτυξη και τη μείωση του χρόνου εργασίας, η περιφρούρηση των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, ο έλεγχος της μαύρης εργασίας, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία των Γιαννιτσών και ευρύτερα του Δήμου Πέλλας αποτέλεσαν τους βασικούς σταθερούς άξονες δράσης του Ε.Κ. ΠΕ Πέλλας το διάστημα που πέρασε και εξακολουθούν να είναι καθημερινά σε ημερήσια διάταξη.

Πάνω από όλα όμως, θα προσπαθήσουμε την τριετία πού έρχεται να βάλουμε το Ε.Κ. στο προσκήνιο των εξελίξεων. Με γόνιμες προτάσεις, συνεργασία και ενωτική δράση θα προωθήσουμε, όπως εξάλλου κάναμε μέχρι σήμερα, τα δικαιώματα των εργαζομένων που εκπροσωπούμε.

Η νέα τριετία θα απαιτήσει σκληρή δουλειά και συνεργασία όλων μας για τους στόχους μας. Καλούς αγώνες».










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Πρόεδρος επανεκλεχθηκε το στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος. Το εργατικό κέντρο στα Γιαννιτσά θα συνεχίσει να είναι ουρά στα κυβερνητικά σχέδια και ως εκ τούτου θα βοηθάει στο ξεζούμισμα της εργατικής τάξης αλλα και στον συνεχή εκφυλισμό του εργατικού κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από περιέργεια.Πόσοι εργαζόμενοι ψήφισαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.