Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Σηφάκης: Προαστιακός μέσω Γιαννιτσών – Επιτέλους ένα βήμα μπροστά!


Δικαίωση ΣΥΡΙΖΑ - Σηφάκη – Κινήματος πολιτών για τον σιδηρόδρομο που το παλεύουν 15 χρόνια και το έβγαλαν πριν 2,5 χρόνια από τα αραχνιασμένα συρτάρια.

Έπρεπε να έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να καταλάβουν κάποιοι την αξία του σιδηροδρόμου. Μεγάλες οι ευθύνες βουλευτών, Νομαρχών κλπ που δέκα χρόνια δεν πίστευαν σε αυτό το έργο. Δεν γεννήθηκε ξαφνικά ο κόσμος το 2017

Σε εκδήλωση του ΟΣΕ στην Έδεσσα θα ανακοινωθεί η ανάθεση της επικαιροποιημένης μελέτης σκοπιμότητας που είχε πετύχει το «Κίνημα πολιτών για τον σιδηρόδρομο» 10 χρόνια πριν όταν σχεδόν όλοι το λοιδωρούσαν 

Η πολιτική της παραγωγικής ανασυγκρότησης στην Πέλλα με βάση τις κοινωνικές ανάγκες θα εφαρμοστεί


Χρειάστηκε αγώνας 15 ετών από το «Κίνημα πολιτών για τον σιδηρόδρομο», χρειάστηκε να ανασυρθεί το θέμα αμέσως μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015 από τον Γιάννη Σηφάκη ( μετά από καταχώνιασμα του στα συρτάρια του ΟΣΕ σχεδόν 10 ετών), χρειάστηκαν 10 παραστάσεις στον Υπουργό, Γενικό Γραμματέα και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ με συμμετοχή και του κινήματος πολιτών, χρειάστηκε η ευρύτατη σύσκεψη στην Νομαρχία στην Έδεσσα των δύο αντιπεριφερειαρχών, όλων των Δημάρχων και Επιμελητηρίων Πέλλας και Φλώρινας, χρειάστηκε να πεισθούν από τις εξελίξεις και άλλοι βουλευτές που δεν πίστευαν σε αυτό το έργο επί χρόνια, χρειάστηκε προμελέτη της σύνδεσης με χάρτη και προϋπολογισμό σε ιδιωτικό τεχνικό γραφείο και παρουσίαση τους στον ΟΣΕ πριν δύο χρόνια για να αποφασιστεί η επικαιροποίηση της μελέτης σκοπιμότητας για την προαστιακή σύνδεση μέσω Γιαννιτσών με παράκαμψη και προς Αριδαία. 
Κυρίως όμως χρειάστηκε η πολιτική αλλαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση που πάντα πίστευε στα μέσα σταθερής τροχιάς και πάλευε μέσα και έξω από την Βουλή για να αλλάξει η μονομέρεια υπέρ του αυτοκινήτου που επικρατούσε. 

Σύντομα θα γίνει εκδήλωση του ΟΣΕ στην Έδεσσα σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με συμμετοχή Πέλλας και Φλώρινας στην οποία θα ανακοινωθεί η επικαιροποίηση της μελέτης σκοπιμότητας και θα συζητηθούν και οι δυνατότητες χρηματοδότησης του πολύ σημαντικού αυτού αναπτυξιακού έργου για την Πέλλα. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. Συγγνώμη αλλά θα έχουμε μάχη με την καλύτερη δημοσίευση μεταξύ Τζακρη-Σηφακη;
    2,5 χρόνια μόνο ομορφιές . Ένα χειροπιαστό έργο πουθενά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπεριφορές από πολιτικούς παλιάς "κοπής" και είναι κρίμα για έναν νέο άνθρωπο όπως είναι ο Γιάννης Σηφάκης... Πανηγυρίζει γιατί ΘΑ γίνει εκδήλωση στην Έδεσσα, γιατί ΘΑ επικαιροποιηθεί η μελέτη σκοπιμότητας, γιατί ΘΑ συζητηθούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης, γιατί ΘΑ ΘΑ ΘΑ... Γιάννη αποδεικνύεσαι πολύ λίγος τελικά. (Και αυτή η επίθεση στη συνάδελφό σου σε τι χρειάζεται; ποιους εξυπηρετεί; Νομίζεις ότι κάνεις ζημιά την Θοδώρα με αυτό τον φθηνό τρόπο;). Κρίμα, κρίμα, κρίμα ... Ο πανικός και η ανασφάλεια δεν είναι καλά στοιχεία για κάποιον που ξεκινά πολιτική καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαιουται να μιλα γιατι το παλευει 15 χρονια οταν οι αλλοι κοιμοντουσαν και το ανεσυρε απο τις αραχνες μολις βγηκε.
      Επιθεση ειναι οταν θυμιζει οτι ο κοσμος δεν γεννηθηκε το 2017;
      Η μηπως να ξεχασουμε το παρελθον και να νομιζουμε οτι ολοι ξεκινουν σημερα απο παρθενογενεση και βρηκαμε το φως μας;
      Ο καθενας κρινεται απο τις θεσεις και τα εργα του ολο τον καιρο που διοικει, οχι οταν κατι παιζει που το ωριμαζουν αλλοι βουρ στον πατσα να μην χαθει το παραγοντιλικι μας μεχρι να ωριμασει το επομενο και να ειμαστε πραγματικα φρου φρου και αρωματα.
      Εστω και μετα 15 χρονια ας καλοσωρισουμε και την Θοδωρα στο αγωνα για το τραινο!!

      Διαγραφή
    2. Και αφού ήρθαν τα τρένα ,σειρά έχουν τα αεροπλάνα και τα βαπόρια.
      Φοβάμαι όμως ότι πριν από αυτά θα έρθουν οι ντομάτες και μάλιστα οι ώριμες ντομάτες.
      Αεριτζήδες,παπαρολόγοι,παπατζήδες το τερματίσατε....

      Διαγραφή
    3. Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Σηφάκη ότι οι αποφάσεις για την υλοποίηση έργων αυτού του μεγέθους παίρνονται ευτυχώς ή δυστυχώς στα υπουργεία και είναι αποτέλεσμα διεκδικήσεων, πιέσεων, επιχειματολογίας και συνεχών επαφών στο επίπεδο αυτό. Ο ίδιος για το συγκεκριμένο έργο τι από όλα αυτά έκανε; Η μόνη συνεισφορά του είναι το αυτολιβάνισμα για την "τεράστια συνδρομή του" σε ένα έργο που από ότι φαίνεται το παλεύουν άλλοι, ο λυσώδης (ανεπιτυχής ευτυχώς)πόλεμος λάσπης ενάντια στους συναδέλφους του και μια ακατάσχετη παπαρολογία από κάποιον που πάντα έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος. Αλλού τελικά τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες.

      Διαγραφή
  3. Εντάξει Γιάννη. Πάρε τώρα τα χάπια σου και ξάπλωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε παιδια λιγο γρηγορα .Θελω να κοψω καποια παντελονια τζην που εχω για να τα κανω βερμουδες απλωνοντας τα πανω στις γραμμες του τρενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε Γιαννη κοιτούσα τις προάλλες το ενημερωτικό που μοιρασες για τα έργα σου. Δηλαδή... ούτε ο Τσακ Νόρις. Το έχεις χάσει λίγο η μου φαίνεται. Συνέλθε ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατα τα λοιπά συμπαθή Γιάννη νομίζεις ότι ο κόσμος τρώει σανό? Θέλουμε θάλασσα στην Έδεσσα εδώ και τώρα.
    Αλλά ξέχασα θα μας την φέρει η θεοδώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΖΑΚΡΗ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕ ΓΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θοδώρα πάτα και λίγο φρένο. Με τη φόρα που πας θα τον τρελάνεις εντελώς τον Γιάννη. Και τι θα τον κάνουμε μετά στην Αλμωπία; Θα στον κάνουμε πακέτο στα Γιαννιτσά να ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αμάν πια ρε Γιάννη. Ποιους ακούς και τα κάνεις όλα αυτά; Ακόμα δε στέγνωσε το μελάνι της Τζάκρη για το ίδιο θέμα. Και πετάγεσαι και την αντιγράφεις καρμπόν. Σαν μικρό παιδάκι κάνεις. Στα δάκτυλα μετριόμαστε αυτοί που σε στηρίζουμε ακόμα στην Αριδαία. Και μας στερείς κάθε επιχείρημα να μιλήσουμε κάπου σοβαρά για σένα. Μην δικαιώνεις κάθε μέρα τον Θωμαϊδη που σε λέει πισινό της Τζάκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σηφακη ερχετε και το μετρο αριδαια! Τι πινετε και δεν μας δινετε δεν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαλαρωσε Ντορκα, και οι πετρες ξερουν για τον προαστιακο ποιος τον ξεθαψε απο τα συρταρια που εσυ και οι αλλοι που ησασταν τον ειχατε θαμμενο.
    Και ποτε αποφασιστηκε η επικαιροποιηση της μελετης σκοπιμοτητας, ανατρεξτε σε κανενα δελτιο τυπου του Σηφακη απο τις 10 τουλαχιστον συναντησεις του στους Υπουργους και στον ΟΣΕ οταν η προσφατα ευρισκουσα το φως της ελεγε οτι ο Σηφακης ασχολειται με τα "τραινακια", αντε σε ξερουμε καλα πια, θα το ζησεις το εργο οταν ερθει η ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασιζει, η Τζακρη τρεχει μηπως παρει κανενα κοκκαλακι.
    Στις αλλες εκλογες σε ποιο κομμα θα ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΆ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΛΛΆ ΈΧΟΥΜΕ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ
    Η ΠΑΛΙΆ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΟ 1982.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.documentonews.gr/article/martinhs-o-loberdos-eskapse-ton-lakko-toy-ntynan-kai-o-gewrgiadhs-mas-erixe-mesa-video#.WTm3PK9Ezow.facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι δυστυχως η πολιτική παρακμή. Η Ντορκα τον παίζει κι ο Γιαννάκης χορεύει. Γιάννη ΞΕΦΥΓΕΣ. Η πολιτική ΔΕΝ μετριέται με τις ανακοινώσεις. Κατάντια. Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κι αυτό όπως το κτίριο του μεγ.αλεξανδρου στην Εδεσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωραία τα λέει το άρθρο.....
    Από το γραφείο του Σηφάκη είναι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ευχομαι να μη γινει ποτε αυτο το αχρηστο εργο.αν γινει θα το χρησιμοποιησουμε σαν τα μωρα δυο τρεις μηνες και τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.......ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ....... ΕΚΤΌΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ...... ΒΟΛΤΙΤΣΑ.....ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ (ΦΟΡΕΙΣ) ΟΧΙ ΤΡΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 150.000 ΓΙΟΥΡΟ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.