Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Βόμβα" στον Αλμωπό - Aποχωρεί εντελώς από τα διοικητικά ο Κώστας Γάτσος, νέα Γ.Σ την Παρασκευή




Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε στην σημερινή Γενική Συνέλευση του Αλμωπού αναφορικά με τον Κώστα Γάτσο, αφού αποφάσισε την απεμπλοκή του από τα Διοικητικά των "κυανόλευκων".

Έτσι στον ιστορικό σύλλογο δημιουργείται πλέον τεράστιο κενό διοίκησης και λόγω της αρνητικής αυτής εξέλιξης η Γ.Σ. διακόπηκε για να συνεχιστεί την Παρασκευή με την ελπίδα οι προσπάθειες δημιουργίας κάποιου νέου σχήματος ή εξεύρεσης έστω κάποιου "πυρήνα" ενδιαφερομένων παραγόντων να αποδώσει στην διάρκεια των ημερών που μεσολαβούν.

Πηγή: anonym-filathlos.blogspot.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Διαλύσατε την ομάδα, διώξατε παίκτες σημαίες που πρόσφεραν τη ζωή τους στην ομάδα, χρεώσατε επιχειρήσεις της περιοχής επειδή δε σας ενδιέφερε, ανεβάσατε την ομάδα και στα δύσκολα την έκανες...και σένα και όλους τους συνεργάτες σου! Καταστρέψατε την ομάδα επιστρέφουμε στα τοπικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και παιδική χαρά στη Λαγκαδιά για να προλάβω

      Διαγραφή
    2. μην καρφώνεσαι 2.30 άλλο Γ εθνική άλλο η ομάδα του καφενείου.Εκτος κι αν εννοεις παικτη σημαία ένα παληκάρι υπερβαρο.Για χρεώσεις επιχειρήσεων κάνεις λάθος.Λές ο Μαρινάκης να χρωστάει σε κανα μαγαζί του Πειραιά ? ανέκδοτο θα ήταν.Όταν μια ομάδα την ανεβάζεις κατηγορία γράφεσε στην ιστορία παληκάρι μου.Δεν την καταστρέφεις ,κι εν τέλει κατανοητός ο πόνος σου.Λογικός ειναι.σε καταλαβαίνουμε όλοι.Ηρέμησε.

      Διαγραφή
  2. στον όμιλο του Αλμωπού πέρυσι πλήρωναν μόνο ο Αλμωπός η Καλαμαριά και η Δόξα Δράμας.Όχι πληρωμένοι.Προπληρωμένοι οι πάντες.Εξ άλλου ο πρόεδρος δεν είχε ανάγκη.Όπως είπαν πολλοί ανέβασε υπερβολικά τον πήχυ.Δεν είναι εύκολο να τον ακολουθήσει κανείς.Όπως και στον Εδεσσαικό χωρίς Αμερικάνο υπάρχει φτήνια (ουτε τα πριμ πληρώθηκαν)και πάει λέγοντας.Τα ίδια και η Αναγέννηση χωρίς ισχυρό χρηματόδότη.Κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΜ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ.ΟΛΟΙ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  3. ο δοξασμένος Αλμωπός πάντα θα βρίσκει το δρόμο του.Γιατί απλά είναι ιδέα,όπως λέμε πατρίδα οικογένεια,θρησκεία ,ελευθερία κλπ.Αυτές οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.Το μέγεθος του Γάτσου σπουδαίο.Γράφεται στη Χρυσή Ιστορία του συλλόγου με κεφαλαία γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με κεφαλαία γράμματα να γράψεις ότι ο Γάτσος κατάντησε την ομάδα με 7 εισητήρια ...την διέλυσε και την παράτησε...αυτό να γράψεις

      Διαγραφή
  4. Το αστειο ηταν που ακουγοταν οτι θελει Β Εθνικη και δε θελει ουτε να ειναι στη διοικηση, τι αλλαξε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ή έχεις επενδυτή ή όλα τα άλλα είναι χαβαλές.Κατανοητό πλήρες πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.