Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δύο νεκροί από πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου στο Σχινιά - Βίντεο ντοκουμέντο


Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε πριν από τις 10 το πρωί στον υδροβιότοπο του Σχινιά.

Πρόκειται για τον χειριστή του ελικοπτέρου κι ενός φύλακα στην περιοχή του Σχινιά.


Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών ανασύρθηκαν πριν από λίγο από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.


Ο τρίτος επιβαίνων, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του, και ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου πριν φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο της πτώσης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε επίσης στο ΚΑΤ.


Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο, σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε στα σύρματα της ΔΕΗ και κατέπεσε. 


Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή ώρα της συντριβής του μοιραίου ψεκαστικού ελικοπτέρου έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας η τοπική ιστοσελίδα zwanatolika.gr.

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο facebook στον προσωπικό λογαριασμό του Χριστόφορου Αλέξανδρου Βουλγαρέλη, ο οποίος μετέδιδε live πριν από δύο ώρες την περιήγησή του με το ψεκαστικό ελικόπτερο.

"Έλεγχος βάρδιας από ψηλά", έγραψε χαρακτηριστικά στη live μετάδοση ο χρήστης του Facebook, ο οποίος σύμφωνα με το zwanatolika.gr, φέρεται να είναι ο υπάλληλος ασφαλείας ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου. 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.