Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τουρνουά Ακαδημίας μπάσκετ "Ικαροι" Γιαννιτσών - Εδεσσαϊκός (φωτο)


Με τη συμμετοχή δεκάδων μικρών μπασκεμπολιστών ( γενν.2003-2006) έκανε τζάμπολ το περασμένο Σάββατο 03 Ιουνίου το τουρνουά φιλικών αγώνων των "Ικάρων" Γιαννιτσών και του Εδεσσαικού B.C.(της νέας σχυρής ομάδας μπάσκετ της πόλης της Έδεσσας που προέκυψε από την συγχώνευση Πανεδεσσαίκού και ΓΑΣ )με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων , την διδαχή και διάδοση του αθλητικού πνεύματος.

Η ευγενής άμιλα, τα υψηλά αθλητικά ιδανικά πρότυπα που περικλείουν κάθε έννοια σεβασμού μέσα και έξω από τις γραμμές του γηπέδου, είχαν την τιμητική τους και σε αυτούς τους αγώνες.

Σπόντης Νίκος( Ίκαροι) :".....Κάθε τουρνουά αποτελεί ευκαιρία για επιβράβευση των μικρών αθλητών και έχει πολύ μεγάλη σημασία η συμμετοχή όλων στο όμορφο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Η ικανοποίηση μας είναι μεγάλη γιατί οι μικροί αθλητές μας είχαν για ακόμα μιά φορά την ευκαιρία να χαρούν, να διασκεδάσουν κι αυτό που κρατάμε είναι η χαρά της προσπάθειας και ο ενθουσιασμός!Οι φιλικοί αγώνες είναι μιά πρώτη τάξεως ευκαιρία για όλους τους αθλητές να νιώσουν ότι για να έχεις διάρκεια απόδοσης σε υψηλό επίπεδο δεν φτάνει μόνο το ταλέντο και οι ικανότητες, αλλα η σκληρή δουλειά, οι συνεχείς προπονήσεις και η πειθαρχεία.. Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του "Εδεσσαικού" B.C.για την τιμή που μας έκακαν!..".
Σερέτης Θεολόγος( Ίκαροι) :"......Στόχος κάθε τουρνουά που διοργανώνουμε είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να διασκεδάσουν-ψυχαγωγηθούν συνυπάρχοντας φιλικά σε ένα αγώνα με νικητή το ΜΠΑΣΚΕΤ και παράλληλα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε συναθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους του αθλήματος. Στοχεύουμε δηλαδή στην αύξηση των αγωνιστικών εμπειριών των μικρών καλαθοσφαιριστών μέσα από ένα παιδαγωγικό και αθλητικό περιβάλλον.Αυτό έχει και αντίκτυπο στην προαγωγή της σύσφιξης των σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των ομάδων-ακαδημιών που συμμετέχουν... Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των συμμετεχόντων (αθλητών και προπονητών), και των θεατών (γονέων, συνοδών και άλλων) καθώς και το να διατηρήσουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη των παιδιών για το άθλημα που υπηρετούμε....Το «Ευ Αγωνίζεσθαι» μας εκφράζει απόλυτα γιατί είναι το Α και το Ω σε όλες τις μορφές του αθλητισμού και σε κάθε στιγμή της ζωής, γενικότερα...Συγχαρητήρια σε όλους!...".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.