Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δημάρχου Σκύδρας με φιλοζωικές οργανώσεις


Η διαχείριση του ευαίσθητου ζητήματος των αδέσποτων ζώων απαιτεί την αρμονική και την αποτελεσματική συνέργεια και τη σύμπραξη φορέων και πολιτών. 

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της αξιοποίησης όλων των δυνατών συνεργασιών πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, συνάντηση στο Δημαρχείο Σκύδρας, όπου η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, με την παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιάννη Θεοδοσίου, υποδέχθηκε στο γραφείο της τις κυρίες Julia Choi κι Eva Pascher εκπροσώπους γερμανικών φιλοζωικών οργανώσεων και τις κυρίες Φούλη Κατσαρού και Μαριλένα Στογιαννίδου εκπροσώπους του Φιλοζωικού Συλλόγου Σκύδρας «Η Στοργή». 

Επρόκειτο για μια γνωριμία και αλληλοενημέρωση για τους σκοπούς και τις αρμοδιότητες αμφοτέρων στο συγκεκριμένο θέμα, την ενημέρωση για την υπάρχουσα συνεργασία της τοπικής με τις γερμανικές φιλοζωικές οργανώσεις και την εξέταση της προοπτικής συνέχισης κι επέκτασης της συνεργασίας. 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.