Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Πραγματοποίηση Επιχειρησιακής άσκησης στα πλαίσια Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ»




Η Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας του Γ.Ν. Πέλλας, έχει επιλεγεί από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ), προκειμένου να πραγματοποιήσει σε συνεργασία με εμπλεκόμενους Φορείς και Υπηρεσίες, επιχειρησιακή άσκηση ετοιμότητας την 7 Ιουνίου 2017 και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση εκδήλωσης ισχυρού σεισμού στην Περιοχή της Έδεσσας.

Για την πραγματοποίηση της άσκησης έχει δεσμευτεί όλος ο χώρος που βρίσκεται δεξιά από την Κεντρική Είσοδο του Νοσοκομείου.

Ως εκ τούτου από 6-6-2017 ως 7-6-2017 η κίνηση των οχημάτων, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό τους από το Νοσοκομείο, θα γίνεται αποκλειστικά από τη διαδρομή που βρίσκεται αριστερά μετά την κεντρική είσοδο, με μόνη εξαίρεση την κίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και λοιπών οχημάτων που κατευθύνονται προς το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκ της Διοικήσεως


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.