Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Στην κορυφή της Ευρώπης η Γιουβέντους


Αρκετά μεγάλο είναι το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τη Σκανδιναβία, την Αμερική και τη Λατινική Αμερική. Υπάρχει όμως και ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ, που δεσπόζει στο βραδινό “μενού” της ημέρας και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις αναμετρήσεις για τα πλέι οφ των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μπάσκετ, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπασκόνια να μπαίνει στο “μικροσκόπιό” μας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να μάθετε τα πάντα για τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα
Το σηκώνουν οι Ιταλοί 

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε τη Γιουβέντους για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου σε απόδοση 1.95. Ο αποψινός τελικός είναι ένας από τους πιο αμφίρροπους στην ιστορία της διοργάνωσης, μιας και οι δυο “μονομάχοι” δείχνουν να είναι αρκετά κοντά βάση δυναμικής. Η βασική διαφορά τους είναι η τακτική την οποία ακολούθησαν μέχρι να φτάσουν στο Κάρντιφ, με τους Ιταλούς να διαθέτουν κορυφαία αμυντική λειτουργία και τους Ισπανούς να διαθέτουν κορυφαία γραμμή κρούσης. Οι Μαδριλένοι είναι οι πολυνίκεις με 11 κατακτήσεις, ξέρουν να κερδίζουν τελικούς καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα, ωστόσο η φετινή Γιουβέντους μοιάζει πιο σοβαρή και ώριμη από ποτέ, δείχνοντας αποφασισμένη να καθίσει στην κορυφή της Ευρώπης. Πιστεύουμε πως τελικά οι Ιταλοί θα τα καταφέρουν. 

Κερδίζει το ντέρμπι η Κορίνθιανς 

Συνεχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κορίνθιανς και Σάντος, για την 4η αγωνιστική της βραζιλιάνικης Σέριε Α. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη φετινή σεζόν, μετρούν δυο νίκες και μια ισοπαλία μέχρι στιγμής και βρίσκονται στη 2η θέση ισοβαθμώντας με τις Σαπεκοένσε και Κρουζέιρο. Η Σάντος από την πλευρά της δείχνει να ψάχνει τα πατήματά της, καθώς μετράει μια νίκη και δυο ήττες, πραγματοποιώντας εμφανίσεις κάτω του μετρίου. Πιστεύουμε πως η Κορίνθιανς έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα ώστε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και την έδρα της, έτσι επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.98. 

Επιστρέφει στις νίκες η Νιου Γιορκ Σίτι 

Κλείνουμε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου με το παιχνίδι της Νιου Γιορκ Σίτι κόντρα στη Φιλαδέλφια. Η Σίτι είναι δεδομένο πως διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά σύνολα στη λίγκα, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να έχει χάσει το ρυθμό της, μετρώντας μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Έχει υποχωρήσει στην 5η θέση της ανατολικής περιφέρειας και κόντρα στη Φιλαδέλφια θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς ώστε να πλησιάσει την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους μετρούν τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία, ωστόσο μακριά από στο “σπίτι” τους, χάνουν αρκετή από τη δυναμική τους, με επί μέρους ρεκόρ 1-1-3 στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους τους. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 1.83. 

Το προβάδισμα η Βαλένθια 

Βαλένθια και Μπασκόνια διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, για το τρίτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς,για τα ημιτελικά της ισπανικής λίγκας. Το σκορ της σειράς είναι στο 1-1, με τη Βαλένθια να φτάνει σε “break” στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο στο δεύτερο παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών, χάνοντας με 90-70. Επιστρέφοντας στο “σπίτι” της θέλει να πάρει τη νίκη ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα της έδρας που απέκτησε και δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να τα καταφέρει. Επίσης αναμένεται πολύ πιο σοβαρή και συγκεντρωμένη σε σχέση με το τελευταίο ματς, γνωρίζοντας πλέον πολύ καλά το τι πρέπει να προσέξει. Κρατάμε το Βαλένθια με -4,5 πόντους σε απόδοση 1.90. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.