Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για τέταρτη συνεχή θητεία ο συντοπίτης μας Απόστολος Κενανίδης Πρόεδρος της ΟΦΑΕ


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτ/στών Ελλάδας Εμπορευματικών & Επιβατικών Οδικών Μεταφορών, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ομοσπονδίας στις 21 Μαϊου 2017, στην πρώτη του συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε στις 29.05.17, εξέλεξε για τέταρτη θητεία, ως Πρόεδρό του, τον συντοπίτη μας (κατάγεται από την Αξό του δήμου Πέλλας) κ. Απόστολο Κενανίδη, καθώς και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΦΑΕ. 

Η θητεία της νέας Διοίκησης της ΟΦΑΕ, όπως ορίζει το καταστατικό της, είναι τριετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο 2020.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΦΑΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος Απόστολος Κενανίδης 
Α’ Αντιπρόεδρος Μιχαήλ Πεζίκογλου 
Β΄Αντιπρόεδρος Δημήτρης Φωκαϊδης 
Γ’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Ψαθάς 
Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης 
Ταμίας Γεώργιος Σιδερίδης 
Αναπλ.Γραμματέας Γεώργιος Τσιβρανίδης 
Μέλος Θεόδωρος Μπαλαλώτης 
Μέλoς Κων/νος Ουκουτζιόγλου 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΦΑΕ θα συνεχίσει την προσπάθειά του για την ενίσχυση του κλάδου των οδικών εμπορευματικών & επιβατικών μεταφορών και για την προάσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων αυτοκινητιστών. Παράλληλα, η ΟΦΑΕ θα εντείνει την προσπάθειά της, σε μια ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία για την χώρα και τις επιχειρήσεις της, για στήριξη των μελών της στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων τους και στην παροχή πρακτικών εργαλείων για την αύξηση της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς τους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.