Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Οι φόλες καλά κρατούν στο Δήμο Σκύδρας"



4 νεκρά σκυλιά 

Προχθές στο χωριό Αρσένι-Σκύδρας και χθες μέσα στην πόλη της Σκύδρας!!!

Προχθές στις 2 τα ξημερώματα μας ειδοποίησαν πως στο χωριό Αρσένι, ένα κανισάκι μόλις πέντε κιλών χαροπάλευε. Του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες κι ευτυχώς το προλάβαμε. Το μεταφέραμε στο καταφύγιο και είναι πια μαζί μας ζωντανό. Την επομένη μέρα μας ενημέρωσαν πως βρέθηκε ακόμη ένα νεκρό από φόλα, που είχε κρυφτεί σε μια αυλή.

Χθες στις 1 το βράδυ μας ενημέρωσαν για δυο σκυλιά στην πλατεία μπροστά στον ΟΣΕ. Το ένα ήταν ένα λευκό μικρόσωμο που είχε πεθάνει ήδη όταν φτάσαμε. Το άλλο μια ημίαιμη πιτμπουλίνα που την είχαν στοχοποιήσει κάποιοι που ζουν στην πλατεία πίσω από τα παλιά ΚΤΕΛ. Της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε….. το δηλητήριο ήταν πολύ ισχυρό.

Σήμερα το πρωί βρήκαμε ακόμη ένα σκυλί νεκρό, τον Άρκο, ένα μεγαλόσωμο λευκό σκυλί που τον φρόντιζαν στα καινούργια ΚΤΕΛ κι έκανε το τραγικό λάθος να μπει χθες το βράδυ μέσα στην πόλη.
Λυπούμαστε που θα το πούμε ,αλλά πλέον είμαστε βέβαιοι οτι κάποιος κάτοικος που ζει στην πλατεία πίσω από τα ΠΑΛΙΑ ΚΤΕΛ και πέριξ εκείνων των τετραγώνων, ρίχνει τις φόλες. Τον τελευταίο μήνα βρήκαν τραγικό θάνατο όσα σκυλιά τόλμησαν να ζουν σε εκείνη την πλατεία. Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν ποιος ή ποια είναι υπαίτιοι για αυτές τις συνεχιζόμενες ανήθικες δολοφονίες, προς ανυπεράσπιστα πλάσματα που ζητιανεύουν για φαγητό, να μας ενημερώσουν. Ο δολοφόνος ζει εκεί ακριβώς που αναφέραμε (πίσω από τα ΠΑΛΙΑ ΚΤΕΛ)! 

Ήδη αγανακτισμένος δημότης που έχει αηδιάσει με το ποιόν κάποιων δειλών ανθρωπάριων, προσφέρθηκε να ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ τον δολοφόνο των ΠΑΛΙΩΝ ΚΤΕΛ που σκορπά απλόχερα τον θάνατο!

Αφυπνιστείτε, μην γυρνάτε το κεφάλι και λέτε «δεν βαριέσαι σκυλί ήταν»…. Σήμερα ήταν το σκυλί, αύριο θα είναι το παιδί σας ή το εγγόνι σας που θα τολμήσει να παίξει στο πάρκο και θα αγγίξει μόνο τα χόρτα! Ένας δολοφόνος ζώων είναι ένας εν δυνάμει δολοφόνος ανθρώπων, αν δεν φοβόταν τις νομικές συνέπειες της πράξης του.

Δεν θα βρίσουμε, απλά θα ευχηθούμε να βρει ο ίδιος ή η ίδια (ανώνυμες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως είναι γυναίκα), τον ίδιο αργό, βασανιστικό και φρικτό θάνατο, που θα του καίγονται τα σωθικά, θα λιώνουν τα όργανα του και θα πνίγεται από ασφυξία! 
Όποιος έχει πληροφορίες ή υποψίες ή άκουσε κάποιος να απειλεί ανοιχτά τα σκυλιά σε εκείνη την πλατεία, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας! 
Περιοχή Σκύδρας-Ν. Πέλλας.
Τηλ. επικοινωνίας 6984881749.
Παρακαλώ σκεφτείτε να μας ενισχύσετε μέσω κατάθεσης σε τράπεζα ή στο Paypal animalwelfareskydras@gmail.com

Storgi Animal Welfare Skydra Greece-Στοργή Φιλοζωικό Σωματείο Σκύδρας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. κρίμα σε ανθρώπους που ψυχικά ράκη φτάνουν μέχρι την αυτοκτονία.Ίσως ζούσαν ακόμα αν αντι για ζώα σκεφτόμασταν ανθρώπους.Όποτε ακούω για μια αυτοκτονία ανθρώπου πονω ,αλλά απορώ, μαζί με αυτους που ασχολούνται με τα ζώα....Μόνο όταν τελειώσει ο ανθρώπινος πόνος έχει σειρά το ζώο...κι η γνωμη αυτή δεν αλλάζει με τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλα στο Αρσενι αλλα στην Σκυδρα δεν νομιζω να ειναι καποιος πολιτης.Προχθες συζητουσαν στην λαικη οτι ριχνει ο δημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.