Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέλη της ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ και ο Γ. Καρασμάνης στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Κρύας Βρύσης


Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πέλλας Αμιτζόγλου Λύσανδρος μαζί με μέλη της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜΤΟ συνόδευσαν τον βουλευτή της ΝΔ κ.Καρασμάνη Γεώργιο στην πληγείσα, από την τελευταία κακοκαιρία, περιοχή της Κρύας Βρύσης. 
Δυστυχώς, όπως και σε πολλές ακόμη περιοχές του Νομού μας η ‘μανία’ της φύσης άφησε πίσω της πολλές ανοιχτές πληγές και ανυπολόγιστες καταστροφές. Πολλοί αγρότες μετέφεραν την έκδηλη ανησυχία τους για τα δυσμενή αποτελέσματα στα οικογενειακά τους εισοδήματα όχι μόνο για φέτος αλλά σε πολλές περιπτώσεις και για την επόμενη χρονιά αφού η χαλαζόπτωση προκάλεσε ζημίες εκτός από τους καρπούς και στο φυτικό κεφάλαιο! 
Το αίτημα των αγροτών για προσωρινό πάγωμα των φορολογικών τους υποχρεώσεων αλλά και η άμεση αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ φαντάζουν αυτή τη στιγμή ως μονόδρομος. Ο ΕΛΓΑ οφείλει να αυξήσει τον αριθμό των γεωπόνων για να γίνει ταχύτερα η καταγραφή των ζημιών και κατόπιν να καταβάλει της αποζημιώσεις. 

Αποζημιώσεις που θα τις περιμένει όχι μόνο η αγροτική κοινωνία αλλά και η τοπική αγορά!! Ο αγροτικός κόσμος που αποτελεί το κινητήριο γρανάζι της τοπικής μας οικονομίας μετά την φορολογική και ασφαλιστική επιδρομή που δέχτηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να αντιμετωπίσει ένα ακόμη ανυπέρβλητο εμπόδιο. 
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οφείλει να ενσκήψει αυτή τη φορά με μεγαλύτερη μέριμνα και να δώσει άμεσες, ξεκάθαρες και δίκαιες λύσεις!! ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΝΤΥΠΑΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ20 Ιουνίου 2017 στις 9:22 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΛΥΣΣΑΝΔΡΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΕΛΓΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΩΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ ΥΠΟΨΙΝ. ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΤΣΙΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΑ Η ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΚΑΠΟΥ.ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΩΡΙΔ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΡΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρελασεις με τον πόνο του αγρότη για σημαία. Αχ βρε μαυρογιαλουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.