Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωτοφανής τιμωρία στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου - "Χάιδεψαν" την ΑΕΚ!


Πρωτοφανής είναι η τιμωρία για τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου, σε αντίθεση με την τιμωρία της ΑΕΚ που μάλλον μπορεί να χαρακτηριστεί "χάδι".

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ του επέβαλε αφαίρεση 6 βαθμών, 7 ματς κλειστή η Τούμπα και 282.500 ευρώ πρόστιμο!

Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ επιβλήθηκε μόνο χρηματικό πρόστιμο (170.000) και μόνο τρία ματς χωρίς κόσμο.

Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα και θα ασκήσει έφεση για μείωση της ποινής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Αριθμός απόφασης 157/2017

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ με παρόντες τους διαδίκους τις υποθέσεις κατά α) της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», β) της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και γ) του Lubos Michel, τεχνικού διευθυντή της τελευταίας αυτής Π.Α.Ε., καθώς και επί της παρέμβασης της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.».

ΚΗΡΥΣΣΕΙ την πρώτη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» πειθαρχικώς ελεγκτέα για τις αναλυτικώς περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή ύψους εκατόν εβδομήντα χιλιάδων ευρώ (170.000) και συνολική ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές.
ΔΕΧΕΤΑΙ την πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.».

ΚΗΡΥΣΣΕΙ την δεύτερη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», πειθαρχικώς ελεγκτέα για τις αναλυτικώς περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην δεύτερη εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή ύψους διακοσίων ογδόντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (282.500), συνολική ποινή διεξαγωγής επτά (7) αγώνων χωρίς θεατές και αφαίρεση έξι (6) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον τρίτο εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους χιλίων οκτακοσίων ευρώ (1.800), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον η δεύτερη εγκαλουμένη, καθώς και την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών.

Γίνεται μνεία ότι κατά αυτής της απόφασης χωρεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών για τους διαδίκους και δώδεκα (12) ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων από την σύμφωνα με το Δικονομικό Κανονισμό Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. γνωστοποίηση της απόφασης σε αυτόν».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. δεν τους χαλασε καθολου του μπαοκζιδες και λιγα τους εβαλαν επρεπε και για του χρονου να εχουν -6 για να βαλουν μυαλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για του χρονου είναι έξυπνε..

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι για του χρόνου τώρα αφαιρέθηκαν από τα play of μακάρι να ήταν για του χρόνου... Δες την βαθμολογία από δεύτερος πήγε τρίτος

      Διαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔI@@@ΔΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς.
      Έτυχε να δω τον ημιτελικό του κυπέλου που έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ.
      Εκείνη η ομάδα με την χτεσινή δεν είχε καμια σχέση.
      Ο ΠΑΟ με τα δεύτερα κέρδισε.
      Η στηθηκε ο ΠΑΟΚ αφού το κύπελλο.
      Δούνε και λαβείν δηλαδή.
      Ένας παπατζης που ρίχνει τα χαρτιά < εδώ πάπας ,εκεί παπάς >
      Είναι ποιο αξιόπιστος απο αυτό που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο

      Διαγραφή
  3. Και καλα τιμωρία, φοβοντουσαν να το ανακοινωσουν πριν απο το παιχνιδι για να μη γινουν εκτροπα στη Θεσσαλονικη. Η ΑΕΚ ηταν ηδη πρωτη πριν τα παιχνιδια και οι ποινες ειναι σωστες αφου ο ΠΑΟΚ ηταν υποτροπος. Αλλα στην ουσια δεν υπηρχε τιμωρια αφου ο ΠΑΟΚ δε χανει κατι. Ο μονος που τιμωρηθηκε και ειναι ο πιο αδικημενος ειναι ο Παναθηναικος που και τον εσφαξαν φετος και τον τιμωρησαν με το γραμμα του νομου, ενω σε αλλους περιμεναν να δουν πρωτα τι θα πετυχουν και αναλογα μετα εβγαζαν τις τιμωριες τους και το παιζουν και αδικημενοι...εδω γελαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε συμφωνω με τον τιτλο σας η ΑΕΚ τιμωρηθηκε βαση κανονισμου και σωστα με 3 αγωνιστικες, δεν ηταν υποτροπη οπως ο ΠΑΟΚ... Οποτε μονο δεν την χαιδεψαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο την αποφαση αυτη φανηκε τι πολεμο κανουν στον παοκ και τι κανουν στις αλες ομαδες πιο μπουρδελο πρωταθλημα δεν εχει σαν το ελληνικο .Γιατι η αεκ την εβγαλε καθαρη ;δεν εκανε επισοδια αυτοι;αντε βρε λαμογια απατεονες που μιλατε και για πρωταθλημα ουστ απο εδω ξεφτηλες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.