Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γεωργίου ή Παλίκογλου, δυο επενδυτικές «τάσεις» στον Αλμωπό Αριδαίας




Δυο επενδυτικές κινήσεις εμπλοκής, δυο διαφορετικοί… γαμπροί και ξεχωριστοί «πόλοι» φαίνεται ότι προέκυψαν για τον Αλμωπό Αριδαίας, με φόντο τις εκλογές στις 12 Ιουνίου, μετά την παραίτηση των μελών της διοίκησης, μια εκπορευόμενη από τον Νίκο Γεωργίου και μια διαφορετική από τον Κώστα Παλίκογλου.

Η μια έρχεται από το νεαρό γυμναστή, Νίκο Γεωργίου, παλαίμαχο του Αλμωπού, άλλοτε βοηθό προπονητή του Βασίλη Σαμαρά στον Εδεσσαϊκό και διαιτητή.

Ο Γεωργίου, που διατηρεί μαγαζί στην Αριδαία, δείχνει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, έχοντας τη στήριξη όλης της φετινής διοίκησης, με εξαίρεση τους Πέτρο Ζέρζη και Κώστα Γάτσο (αν αναλάβει ο πρώτος, θα «βάλει» και δικά του άτομα στο σχήμα). Ο Γάτσος πιθανότατα τελικά δεν θα μετέχει στο συμβούλιο, παρά την αρχική περί του αντιθέτου διαρροή, αλλά θα μετέχει κυρίως χορηγικά, με μερική στήριξη οικονομικά.

Η δεύτερη κίνηση για τη διοίκηση των «κυανόλευκων» προέρχεται από τον Κώστα Παλίκογλου, άλλοτε πρόεδρο της ομάδας της Πέλλας, που φέτος ήταν μπροστάρης στην άνοδο του Εθνικού Αριδαίας στην Α΄ κατηγορία.

Ο Παλίκογλου, που είναι ιδιοκτήτης γηπεδικών εγκαταστάσεων «5Χ5» και ακαδημίας, φέρεται να έχει πιο χαμηλά τον πήχη, κυρίως για αξιοποίηση νεαρών γηγενών παικτών. Οι ζυμώσεις συνεχίζονται στον Αλμωπό και κορυφώνονται μέχρι τις εκλογές στις 12/6.

Πηγή: pamebala.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥ.Ο ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οι δυο ειναι ικανοι ..αν μπορουν ας συνηπαρξουν μαζι.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.