Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» βραβεύει την μαθήτρια από τα Γιαννιτσά Ευγενία Δερμιτζόγλου


Την 15χρονη μαθήτρια από τα Γιαννιτσά, Ευγενία Δερμιτζόγλου, θα βραβεύσει την Πέμπτη ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στις 12.00 το μεσημέρι, σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα (αίθουσα Hard Rock Kafe- περιοχή Ψυρρή). 

Υπενθυμίζουμε ότι η μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών είχε κερδίσει πέρσι το πρώτο βραβείο σε παγκόσμιο διαγωνισμό του οργανισμού «Postcards for Peace» για την ζωγραφιά της με θέμα την ειρήνη, η οποία στη συνέχεια τυπώθηκε σε καρτ ποστάλ και πωλήθηκε για να προωθήσει το μήνυμα της ειρήνης. 


Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μετά από ψηφοφορία που διενεργεί με την συμμετοχή παιδιών, βραβεύει κάθε χρόνο παιδιά από την χώρα μας που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα. Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο της ψηφοφορίας που διενεργήθηκε από τον οργανισμό, η 15χρονη μαθήτρια Ευγενία Δερμιτζόγλου απέσπασε τις περισσότερες ψήφους για την ζωγραφιά της με θέμα την ειρήνη. 
 Για αυτό το λόγο την Πέμπτη το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα τιμήσει την συντοπίτισσά μας με το «Βραβείο Τέχνης».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.