Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χάρης Κοσμίδης: Ο δήμος Πέλλας χτυπήθηκε από σφοδρή χαλαζόπτωση άνευ προηγούμενου


Άλλη μια φορά ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. ΓΙΑΤΙ εκτός από τη πλήρη και ίσως σκόπιμη αδιαφορία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ απέναντι του , βρίσκετε αντιμέτωπος με ακραία καιρικά φαινόμενα . Σχεδόν όλος ο δήμος Πέλλας χτυπήθηκε από σφοδρή χαλαζόπτωση άνευ προηγούμενου, διάρκειας και έντασης με αποτέλεσμα οι ζημίες να είναι τεράστιες και στις δενδρώδεις αλλά και στις ανοιχτές καλλιεργείς σε μια χρονική στιγμή που έχουμε κάνει όλα τα έξοδα 

Ζητάμε από το υπουργείο άμεσα να γίνουν οι εκτιμήσεις και άμεσα οι πληρωμές από τον ΕΛΓΑ. Έχει υποχρέωση η πολιτεία να σκύψει με σοβαρότητα (που μέχρι τώρα δεν έχει δείξει) πάνω στα τεραστία προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην περιοχή μας από το χαλάζι. 

Επίσης Ζητάμε οι ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις των πληγέντων αγροτών να πάνε στο τέλος του έτους. 

Τέλος υπενθυμίζω στους αγρότες ότι οι δηλώσεις ζημιάς ξεκίνησαν με καταλυτική ημερομηνία το τέλος του μήνα. Οι δηλώσεις γίνονται στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ στον Δήμο και το αντίτιμο είναι 0,10 για κάθε δέντρο και 1 ευρώ το στρέμμα για κάθε ανοιχτή καλλιέργεια

Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά τα χρήματα που θα δώσουμε να πάνε στον σκοπό για τον οποίο καταβάλλοντα και όχι κάπου αλλού όπως έγινε πρόσφατα.

Χάρης Κοσμίδης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. φίλε Χάρη τι απολογείτε η ΝΔ για τα 500 χρόνια διακυβέρνησης που ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά σου λέει Χάρη.Δεν φτάνει που έχεις αριστερή κυβέρνηση θέλεις και αποζημίωση.Αχάριστε.

      Διαγραφή
    2. να ήταν καμιά 500αρια χρόνια κυβέρνηση ο συριζα να κάνουμε παράπονα.Με το καλημέρα σε φταίει η κυβέρνηση? τώρα όποιος γκρινιάζει μπορεί να παει να βρε το Τζαμτζή ή την Φουντουκίδου! Αυτοί ξέρουν!

      Διαγραφή
  2. Τι γινεται ρε παιδια μηπως θα αρχισουμαι να ψαχνουμαι τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ πιο γρηγορα αποτι φανταζομασταν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάρη μόλις έρθει ο ..Κουλης (αν ποτέ )θα σου λύση όλα τα προβλήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.