Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Σηφάκης στην ενημερωτική συνάντηση του ΑΦΟΣ Αλμωπίας



Ενημέρωσε τους αγρότες για τις εξελίξεις στην επισιτιστική βοήθεια, για την διαδικασία μετάκλησης εποχιακών εργατών γης και το πέρασμα της πληρωμής του στα έξοδα του αγρότη, για τις επικείμενες αποφάσεις για τα «στέκια» και το νομοσχέδιο που μπαίνει στη Βουλή για την πληρωμή από τους εμπόρους σε δύο μήνες το αργότερο. 

Αναφέρθηκε αναλυτικά στις τελευταίες προσπάθειες και συσκέψεις με Υπουργούς και Γενικούς Γραμματείς Υπουργείων ( μαζί με άλλους συναδέλφους του από άλλους γειτονικούς Νομούς) για την άμεση επίλυση του θέματος των Αλβανών εργατών γης και της διευθέτησης του θέματος με τα «στέκια» σε τρόπο που να λειτουργούν νομιμοποιημένα καθώς και την αποφυγή αθέμιτου ανταγωνισμού με τις οργανώσεις παραγωγών και τους συνεταιρισμούς.
Ακόμη απάντησε σε ερωτήματα των παρισταμένων.
Η εκδήλωση του ΑΦΟΣ ήταν σημαντική καθόσον πέραν των τρεχόντων θεμάτων οι αγρότες ενημερώθηκαν από επιστήμονες για τις δράσεις του Προγράμματος  Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΑ που «άνοιξαν» και τα σχέδια βελτίωσης που προδημοσιεύτηκαν. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Η Τζακρη σύσκεψη στην Αθήνα, λύνει προβλήματα, ο Σηφάκης σύσκεψη στην Αριδαία και επαναλαμβάνει συνεχώς τις ίδιες παπαριές. Σηφάκη, το πήρες χαμπάρι; μπαγιάτεψαν αυτά. Φρέσκα κουλούρια ...σαν τη Τζάκρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι πετρες το ξερουν πια στην Πελλα οτι ο μονος που παλευει και εχει παρει σχεδον εργολαβια να οργανωσει τους αγροτες και τους κτηνοτροφους,λυνει καθε μερα προβληματα τους, ανοιγει δρομους ειναι ο Γιαννης Σηφακης.
      Μακρια, καταιδρωμενη και με την παλια νοοτροπια του παραγοντισμου η Τζακρη παλι μονο κοροιδευει. 16 χρονια βουλευτης βλεπουμε που καταντησε ο αγροτης στην Πελλα, δεν γεννηθηκε ο κοσμος σημερα ουτε ειναι ολα περασμενα ξεχασμενα, delete, και ξεκιναμε απο παρθενογεννηση.
      Τουφεκιες για φωτο, κανενας δεν τζιμπαει πια και θα φανει οταν πρεπει.
      Ποιος κυνηγα τωρα το θεμα με τους Αλβανους, με τα στεκια, με την επισιτιστικη, με την διεπαγγελματικη, ποιος ελυσε περσυ το θεμα που δηθεν πηγε να λυσει σημερα με τους κτηνοτροφους;
      Ο καθενας κρινεται καθε μερα στο αποτυπωμα που θα αφησει στο Νομο.
      16 χρονια το αποτυπωμα αυτο για καποιους-ες ειναι ....αορατο η καλυτερα ειναι η εικονα της Πελλας 3η απο το τελος στη χωρα και του αγροτη η τελευταια τρυπα του ζουρνα πριν γινει στην Πελλα ο ΣΕΑΣ... Ποιος αληθεια τον οραματιστηκε και τον εκανε;

      Διαγραφή
    2. Μετά έσπασε ο καθρέπτης ΣΟΥ Σηφακη!

      Διαγραφή
    3. Σηφάκη η Τζάκρη εξασφάλισε 730 χιλιάδες ευρώ από τον ΤΑΠ. εσύ όπως κάποιος έγραψε μάλαμα πιάνεις μπακίρι βγαίνει. Μην πιάνεις στο στόμα σου τη Θοδώρα ούτε στο μικρό της δακτυλάκι μπορείς να τη φτάσεις.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.