Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο Έδεσσας (φωτο)



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Νοσοκομείο Έδεσσας, η άσκηση "Σώστρατος" για την αντιμετώπιση των συνεπειών ισχυρού σεισμού στην περιοχή της Έδεσσας. Στην άσκηση εκκένωσης του κτηρίου συμμετείχαν το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας.





Διακρίνουμε τον Διοικητή του ΓΝ Πέλλας Χρήστο Σμία, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Χρήστο Κοντοβίτση και τον Διευθυντή του Τμήματος Χειρουργικής Αθανάσιο Οικονόμου. 
Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τσαντιρι δεν το βλέπεις; Τι παραπανω περιμενεις; Πως!!! Ασκηση δεν ειναι να αφησεις τον καφε και να βγεις να φωτογραφιθεις σαν καρδινάλιος; Ελα ελα ρουφατε τις κοιλιες.......

      Διαγραφή
  3. Δικαιολογημένα τα ειρωνικά σχόλια με αυτές τις φωτογραφίες που αναρτήσατε.Γιατί δεν βάλατε τις φωτο της άσκησης που ήταν από τις καλύτερες σε οργάνωση και συμμετοχή του προσωπικού του Νοσοκομείου που έχουν γίνει σε 41 Νοσοκομεία Πανελλαδικά?? Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Εδεσσας που πήραν άριστα και σε αυτή την ενέργεια, τους οποίους όμως υποτιμάτε με τις φωτογραφίες "πικ-νικ" που αναρτήσατε. Ούτε καν ότι σχεδιάστηκε από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ)του Υπουργείου Υγείας και την Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων του Νοσοκομείου δεν γράψατε. Άγνοια?? Παράληψη??Που μπορώ να σας στείλω φωτογραφίες με δείγματα των ενεργειών που έγιναν?? Θα τις αναρτήσετε ??Θα δημοσιεύσετε το σχόλιό μου?? Μίχος Νικόλαος-Ιατρός Δημόσιας Υγείας-Διευθυντής Ε.Σ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτιδηποτε θελετε μπορειτε να μας στειλετε mail στο karatzova@hotmail.com , σας ευχαριστουμε εκ των προτερων.
      ΚARATZOVA.COM

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ" ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.ΕΙΝΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Π.Υ.ΝΑΟΥΣΑΣ κ. ΠΑΛΑΜΟΥΤΗ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΑΝ ΕΠΊΤΕΥΓΜΑ!!(ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ,ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗ).ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ "ΔΕΝ"(??) ΕΙΔΑΤΕ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΜΙΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο στη πυροσβεστικη υπηρεσια !!! Μπραβο και στο γιατρο που εγραψε αυτα τα σημαντικα σχολια !!! Μπραβο στο προσωπικο του νοσοκομειου!!! για τους καρεκλοκενταυρους να αδυνατισουν αφου δεν μπορουν να ψηλωσουν! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ όταν επισκέπτομαι τα εξωτερικά ιατρεία ακούω φωνές κ διακρίνω άσχημη συμπεριφορά στον όροφο της διοίκησης που δεν ταιριάζει σε νοσοκομείο σε αντίθεση με τους γιατρούς κ τις νοσηλεύτριες πουείναι σωστοί στην συμπεριφορά τους.
    Άρα σίγουρα η επιτυχία της άσκησης οφείλεται αποκλειστικά στο προσωπικό παρά στην διοίκηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.