Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΗΣ Θεσ/νίκης - "Ικαροι" Γιαννιτσών (φωτο)



Το τελευταίο τουρνουά φιλικών αγώνων της χρονιάς για τους "Ίκαρους" Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε στο" Nick Galis Hall" αποδεικνύοντας ότι τα ιστορικά "παρκέ" ταιριάζουν στους 'Ίκαρους" αφού μετά τον Πάοκ , Ηρακλή, Μαντουλίδη , Χανθ και τ'άλλα ιστορικά σωματεία, η Καλαθοσφαιριστική Ακαδημία του Σπόντη Νίκου και Σερέτη Θεολόγου συμμετείχε σε Τουρνουά καλαθοσφαίρισης με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Το τουρνουά διεξήχθη την Κυριακή 11 Ιουνίου στο "Nick Galis Hall" όπου στο αγωνιστικό κομμάτι πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες και έλαβαν μέρος αγόρια των "Ικάρων" γεννηθέντα 2003-2005.

"....Ο ενθουσιασμός και η χαρά του παιχνιδιού κυριαρχούσαν στα παιδιά κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του τουρνουά με τον Άρη !..." σημείωσε ο προπονητής των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος. "...είμαστε πολύ ευτυχείς που είδαμε συμμετοχές μικρών αθλητών... Η συνεργασία μας με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί με κοινές δράσεις όπως η σημερινή! Η οργάνωση ήταν σε υψηλό επίπεδο, οι αγώνες σκληροί και είναι βέβαιο ότι το άθλημα που όλοι αγαπάμε κερδίζει πολλούς καινούργιους φίλους μέσα από τέτοιες διοργανώσεις!....Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Άρη για την τιμή που μας έκαναν ν' αγωνιστούμε στο θρυλικό "Nick Galis Hall" και υποσχόμαστε ένα αντίστοιχο τουρνουά στην πόλη μας...".

Σερέτης Θεολόγος(Ίκαροι) : "...Ευχαριστούμε τους αθλητές των δύο συλλόγων που αγκάλιασαν τη μεγάλη αυτή μπασκετική γιορτή και τους διοικούντες του Άρη που συνέβαλλαν στην υλοποίηση του τουρνουά ... Η εκδήλωση έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλα τα παιδιά μας και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αθλητικές διοργανώσεις ,όπως οι σημερινές, καθώς στόχος και όραμα του προπονητικού τημ των "Ίκάρων" Γιαννιτσών είναι να συμμετέχουν οι αθλητές και αθλήτριες μας ενεργά στα αθλητικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδας σε κορυφαία πάντα γήπεδα αναπτύσσοντας σε μικρή ηλικία αθλητικό και ομαδικό πνεύμα! Συγχαρητήρια σε όλους!..."


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.