Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέλος ο Ίβιτς από τον ΠΑΟΚ



Το χρονικό ενός προναγγελθέντος «διαζυγίου» οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο. Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Βλάνταν Ίβιτς χώρισαν... και με τη βούλα, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, κάτι που λίγο πολύ ήταν γνωστό εδώ κι αρκετές ημέρες. Οι διοικούντες επιδίωξαν μετά τα play off να βρουν «κοινή γραμμή πλεύσης» με τον 40χρονο τεχνικό, ωστόσο, εκείνος είχε πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Βλάνταν Ίβιτς. Ευχαριστούμε τον κ. Ίβιτς για την προσφορά του και την πολύτιμη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου και του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής. 
ΑΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.