Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις διακινητών ηρωίνης στην Κρύα Βρύση (φωτο)


Εντοπίστηκαν στο σπίτι που χρησιμοποιούσαν 67 συσκευασίες (φιξάκια) με μικροποσότητες ηρωίνης έτοιμες για διακίνηση 

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 42χρονου και μίας 44χρονης, για διακίνηση ηρωίνης. 

Ειδικότερα, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι χθες (19-6-2017) το μεσημέρι στην Κρύα Βρύση Πέλλας  και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς στην οικία τους, εντοπίσθηκαν, επιμελώς κρυμμένες σε κάδο απορριμμάτων, 67 ισοβαρείς νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη (φιξάκια), έτοιμες προς διακίνηση, συνολικού βάρους 28 γραμμαρίων. 

 Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.  Οι συλληφθέντες με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. αντε χωριο μου ομορφο.....τι μπουμπουκια βγαζεις........βαλτε τους ολους μεσα να ξεβρωμισει ο τοπος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα τι γίνετε εκεί πέρα;;; είναι χωριό φαινόμενο... σε λίγο θα μαλώνει με τα Γιαννιτσά ποιος έχει ποιο καλό αστυνομικό δελτίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.