Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το φιλικό του ΦΟ Αριδαίας με τον ΑΡΗ Θεσ/νίκης (φωτο)




Το Σάββατο 3/6 η ομάδα μπάσκετ ΜΙΝΙ αγοριών του Φ.Ο. Αριδαίας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΑΡΗ, σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Nick Galis Hall). 

Η εμπειρία αυτή για τους παίκτες του ΦΟΑ ήταν πρωτόγνωρη, καθώς δεν είχαν αντιμετωπίσει ξανά τόσο δυνατό και οργανωμένο αντίπαλο. Μετά το αρχικό μούδιασμα, οι αθλητές της ομάδας μας χάρηκαν το παιχνίδι κι ήταν όλοι θετικοί στην απόδοσή τους αφήνοντας αισιόδοξους για το μέλλον τόσο τον προπονητή τους, όσο τη διοίκηση και τους γονείς τους που ήταν όλοι παρόντες.
Οι εντυπώσεις άκρως θετικές και από τους οικοδεσπότες για την ομάδα ΜΙΝΙ του ΦΟΑ, τους οποίους η διοίκηση και οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία και υποσχόμαστε να την ανταποδόσουμε στο μέλλον!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.