Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζεται το Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Γιαννιτσών (φωτο)


Συνεχίζονται οι ομιλίες στο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών που πραγματοποιείται στα Γιαννιτσά (Δημαρχείο, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας) από την περασμένη Τρίτη 20 Ιουνίου και ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου. Το Θ.Σ.Μ. διοργανώθηκε από την Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς και Πέλλας.

Στο τετραήμερο αυτό, που απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Λυκείου αλλά και σε τελειόφοιτους Γυμνασίου, διενεργούνται ομιλίες και δραστηριότητες, με απώτερο στόχο «την παρουσίαση μαθηματικών προβληματισμών και επεκτάσεων στα πλαίσια των σχολικών γνώσεων που έχουν οι μαθητές, καθώς και η καλλιέργεια της αγάπης για τα μαθηματικά».


Ομιλητές είναι καθηγητές μαθηματικών από τα Γιαννιτσά, αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι της Ομάδας Μαθηματικών Γιαννιτσών, ανάμεσά τους και Καθηγητές Πανεπιστημίου.
Στο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών, μεταξύ άλλων, χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους των διοργανωτών, ο πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας της Ομάδας Μαθηματικών Γιαννιτσών Παντελής Πετρίδης και Γιώργος Τραπεζανλίδης αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Κωνσταντίνος Κούγκας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς και Πέλλας Κώστας Αθανασιάδης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.