Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήριο - ευχαριστήριο μήνυμα για τους Πρωταθλητές του Αερωπού


Συγχαίρουμε θερμά 

1. Την ομάδα χάντμπολ του Αερωπού Έδεσσας των Παμπαίδων Β, που κατέκτησε, μέσα από σκληρό ανταγωνισμό, τη 1η θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος

2. Την ομάδα χάντμπολ του Αερωπού Έδεσσας των ΜΙΝΙ, που κατέλαβε επάξια τη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τη πρώτη συμμετοχή τους.

3. Τους προπονητές  τους, Πιλαλίδη  Ιωάννη, Χουιαρίδη Κων/νο, Δημάκη Στυλιανό και Δεληχρήστο Χρήστο, που με το ζήλο τους και τις γνώσεις τους οδήγησαν για πρώτη φορά στα χρονικά 2 ομάδες της ίδιας πόλης σε 2 πανελλήνιους τελικούς! 

Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε αυτήν τη προσπάθεια και ειδικά τα εκατοντάδες παιδιά που στήριζαν κάθε μέρα με τη παρουσία τους στα γήπεδα την πρωταθλήτρια ομάδα των παμπαίδων β αλλά και τη δευτεραθλήτρια των μινι.

Χωρίς τη στήριξη τους δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, τόσο πετυχημένα διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος  χάντμπολ, παμπαίδων β και μινι,η οποία προσέλκυσε 40 ομάδες με 530 παιδιά και πάνω από 500 γονείς για 5 μέρες.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.