Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χάντμπολ: Cherry Cup 2017 σε Έδεσσα και Αριδαία



Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Παιδείας, Πολιτισμού,  Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Δήμου Αλμωπίας Γιώργος  Χατζηγιαννίδης και ο Γιάννης Πηλαλίδης με αφορμή την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Παμπαίδων Β΄ και ΜΙΝΙ, που συνδιοργανώνουν οι Δήμοι Έδεσσας και Αλμωπίας, από 20 έως 25 Ιουνίου στα γήπεδα της Έδεσσας και της Αριδαίας.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας μεταξύ των άλλων τόνισε το ενδιαφέρον που υπάρχει απ΄όλη την Ελλάδα για το Τουρνουά και τα οικονομικά οφέλη που θα έχουν και οι δύο πόλεις.
Ο κόουτς του Αερωπού Έδεσσας Γιάννης Πηλαλίδης μίλησε για την αναβάθμιση του Αερωπού με την πραγματοποίηση για 3η χρονιά αυτού του Τουρνουά, με συμμετοχή 40 ομάδων απ΄ όλη την Ελλάδα.
Βάζει ψηλά τον πήχη για τους στόχους του Αερωπού και την αναβάθμιση της ομάδας, διότι το μέλλον του Χάντμπολ στην περιοχή μας όπως ανέφερε είναι στα ηλικιακά πρωταθλήματα. 
Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μακάρι και στην Αριδαία να γίνει ομάδα χάντμπολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χατζια επιτέλους φέρνει νέα πράγματα στν Αλμωπια εύχομαι να εκμεταλευτουμε τις δυνατότητες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.