Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας για το Cherry Cup


Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Χάντμπολ, που συνεχίζει την πορεία της ανοδικά εδώ και τρία χρόνια, πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα και την Αριδαία με μεγάλη επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους, τους αθλητές και τους παράγοντες που πήραν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για τη συμμετοχή τους.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά τους γονείς που στήριξαν το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός με την παρουσία τους, καθώς και όλους τους πολίτες και τους λάτρεις του αθλητισμού που παρευρέθηκαν για να απολαύσουν το αθλητικό γεγονός.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της πόλης μας τον "ΑΕΡΩΠΟ ΕΔΕΣΣΑΣ" η οποία κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων Β’ και μας έκανε περήφανους για άλλη μια φορά.

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ο Αερωπός και τα παιδιά μας έκαναν υπερήφανους ενώ εσύ το μαύρο χάλι σου. Συγχαρητήρια στα παλικάρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς και στους προπονητές τους και όχι σε όσους φωτογραφίζονται δίπλα τους πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτό (συν)δοξάζονται.
    Άλλωστε "ΧΡΥΣΟΣ και άνθρακας ού μίγνυνται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ:
      ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.
      ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΘΗΤΙΕΣ ΤΟΥΣ Η ΕΔΕΣΣΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ. Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΝΟΜΟΥ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΞΕΝΙΑ & ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ, ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
      ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.