Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

France Football: Ο Μέσι δεν είναι στην κορυφαία ενδεκάδα του Τσάμπιονς Λιγκ




Το γαλλικό περιοδικό επέλεξε, όπως κάθε χρόνο, τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στην εφετινή διοργάνωση

Εκτός της κορυφαίας ενδεκάδας του Τσάμπιονς Λιγκ άφησε τον Λιονέλ Μέσι το γαλλικό περιοδικό FranceFootball. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το FranceFootball, που απονέμει τη Χρυσή Μπάλα, διάλεξε τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι ξεχώρισαν στην εφετινή διοργάνωση.

Τέσσερις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης είναι στην κορυφαία ενδεκάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με το FranceFootball, με τη φιναλίστ Γιουβέντους να εκπροσωπείται από τέσσερις ποδοσφαιριστές. Η Μπαρτσελόνα εκπροσωπείται από τον Νεϊμάρ.

Αναλυτικά οι επιλογές του France Football σε σύστημα 4-3-3: Μπουφόν (Γιουβέντους), Ντάνι Άλβες (Γιουβέντους), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φαμπίνιο (Μονακό), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Λεμάρ (Μονακό), Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης).

Για αυτή την ενδεκάδα, προπονητής έχει επιλεχτεί ο Ζινεντίν Ζιντάν ενώ ο πάγκος των αναπληρωματικών του France Football περιλαμβάνει, εκτός του Μέσι, και τους Τερ Στέγκεν, Κιελίνι, Μεντί, Κεντίρα, Μάντζουκιτς, Μπενζεμά, Εμπαπέ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.