Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H απάντηση του Γιάννη Σηφάκη στο Δήμαρχο Αλμωπίας


Για το θέμα της ίδρυσης πρότυπου καταυλισμού των 30 Ρομά που ζούν στην Αριδαία που είχε συμφωνηθεί μεταξύ Υπουργού Θ. Φωτίου και Δημάρχου Αλμωπίας πριν 4 μήνες 

Κε Δήμαρχε Δημήτρη Μπίνο, μπορείτε να αλλάζετε θέση όποτε θέλετε, μη πάτε όμως να βγάλετε 50 ανθρώπους που ήταν μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Υπουργού Θεανώς Φωτίου κουφούς ή βλάκες, όπως και πέντε έξη ανθρώπους στο γραφείο σας πριν μια βδομάδα. 

Δικαίωμα σας να κλείνετε τα μάτια στην πραγματικότητα και να φοβάστε την διαφορετικότητα. Ο καθένας κρίνεται από τους πολίτες. Θα μεταφέρω στην Υπουργό την αλλαγή της θέσης σας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Γιάννη μου πολύ καλή η στάση του Δήμαρχου. Δεν σε καταλαβαίνω γιατί αυτά τα αυτογκόλ; Και αυτή η στάση; Ευτυχώς που ήταν η Τζάκρη και ο Καρασμάνης Γιάννη μου, γιατί διαφορετικά θα γέμιζες την Αλμωπία αλλά και όλη την Πέλλα με λαθρομετανάστες. Γιάννη μου λίγο φρένο …. φρένο …. φρένο…. να σταματήσει η κατηφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα τρέλααααααα, ρε φιλαράκι γράφε κάθε μέρα να μας φτιάχνεις την διάθεση και το έχουμε ανάγκη!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ρε σηφακη για 50 ατομα μιλας? Εσεις σε 10 εκατομηρια κοσμο κανατε κολοτουμπα θα μας τρελανεις? Το εχασες το παιχνιδι σηφακη παρατατα και ασχολησου με κανα υδροηλεκτρικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.