Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι γιαννιjazz μαγειρεύουν το 7ο Open Air Party 23-25 Ιουνίου 2017 στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά


Μπήκαμε στην τελική ευθεία ... είμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες ... το τριήμερο αυτό θα "αλλάξουμε τα φώτα" του πάρκου!

Τρεις μέρες γεμάτες ήχους, παιχνίδια και μουσικές. Αναβίωση παιχνιδιών που παίζαμε ως παιδιά, κυνήγι χαμένου θησαυρού για παιδιά αλλά και για μεγάλους, θεματικοί παιχνιδότοποι, καραγκιόζης, τσίρκο δρόμου, γιγαντόφουσκες, αφήγηση παραμυθιού, εργαστήρι μαγειρικής, έκθεση με καμπάνες και κουδούνια απ' όλο τον κόσμο, παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων και CD, είναι μια μικρή ιδέα του τι θα συμβεί στο πάρκο του Άη Γιώργη! Και μετά την δύση του ήλιου, live με τους Εκμεκ, Sharp 9, Ανφάν Γκατέ, Rom Royale, Nervous!

Το Open Air Party των γιαννιjazz ξεκίνησε σαν τρέλα της στιγμής και έχει γίνει θεσμος. Για 7η συνεχή χρονιά αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού για τα Γιαννιτσά και όχι μόνο! Ένα μουσικό φεστιβάλ μικρού μήκους για μικρούς και μεγάλους που αναβιώνει κάθε Ιούνιο στο πάρκο του Άη Γιώργη.   
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ξεσηκωτικές λεπτομέρειες...


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.