Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Η βράβευση των Πρωταθλητών Kολύμβησης (φωτο)


Για 2η συνεχή χρονιά οι Πανελλήνιοι Κολυμβητικοί Αγώνες Μεγάλων Αποστάσεων πραγματοποιούνται στη λίμνη Βεγορίτιδα, σε συνδιοργάνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας με το Δήμο Έδεσσας.

Στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής διοργάνωσης ο Δήμος Έδεσσας τίμησε τους Έλληνες πρωταθλητές κολύμβησης σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Έδεσσας το απόγευμα του Σαββάτου. Στην τελετή βραβεύθηκαν ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Άρης Γρηγοριάδης.

Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης και 2ης ημέρας των αγώνων Πανελλήνιου Πρωταθλήματος OPEN WATER 2017, 2-4 Ιουνίου 2017, Λίμνη Βεγορίτιδα:




 Φωτορεπορτάζ Θεανώ Καρατσώρη - Έδεσσα με πληροφορίες koe.org.gr




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΤΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις παθει νταρακουλο....εχεις τρελαθεί....βλεπεις τις προπαθειες καλες κακες με τα λαθη τους αλλα κυριως με τις επιτυχιες....και εχεις σαλαψει....αντε στην ποντικοφωλια σου αρουραιε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε κοτες καθηστε στα αυγα σας. Μια χαρα το παει. Ηταν μια πολυ ωραία εκδήλωση στο κολυμβητήριο με πλουσια συναισθήματα και πραγματικά με πολυ ευγενεια προς αυτους που τιμησαν και απο τα παιδακια του κολυμβητηριου εως και τους πρωτωστατες εν αρχη του κολυμβητηριου. Εσας τί σας τρωει;;; γατακια εε γατακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.