Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kορυφαία επίδοση στον κόσμο η Στεφανίδη




Την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε και μάλιστα με κορυφαία φετινή επίδοση η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League της Ρώμης με 4.85μ. δείχνοντας ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο έχει δηλώσει ότι διανύει την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση της καριέρας της και για το λόγο αυτό δεν θέλησε στη συνέχεια να καταρρίψει απλά το Πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά έβαλε τον πήχη στα 5.07μ για να πάρει το παγκόσμιο ρεκόρ από την Γελένα Ισινμπάγεβα. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά έδειξε ότι μέσα στη σεζόν θα κάνει και νέες προσπάθειες και έχει όλα τα προσόντα για να τα καταφέρει.
Την 2η θέση πήρε η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα με 4.75μ και την 3η η Νεοζηλανδή Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ με το ίδιο ύψος. Στα 4.65μ και στην 4η θέση έμειναν η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα και η Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ και στην 6η η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις με 4.55μ.

Στην 10η θέση η Παπαχρήστου

Την 10η θέση πήρε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, στο Diamond League της Ρώμης, με καλύτερη προσπάθεια στα 13.67μ (αν. +1,7). Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε μία ακόμη έγκυρη προσπάθεια στα 13.11μ. Στο αγώνισμα πρώτευσε η Γιούλιμαρ Ρόχας (Βενεζουέλα) με 14.84μ, με δεύτερη την Κατερίνε Ιμπαργκουέν (Κολομβία) με 14.78μ και τρίτη την Όλγκα Ριπακόβα (Καζακστάν) με 14.64μ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.