Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προμήθεια αξονικού τομογράφου από το Νοσοκομείο Έδεσσας και Γιαννιτσών


Εκδόθηκε το ΦΕΚ Β 2102/2017 για την προμήθεια αξονικού τομογράφου από το Νοσοκομείο της Έδεσσας και η τελική έγκριση του ΙΝΤΕRREG για τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. 

Όπως μας ενημερώνει σχετικά ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης, θα γίνει άμεσα η διαδικασία των προμηθειών τους από το Νοσοκομείο Πέλλας. Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε την έγκριση δύο αξονικών για την Πέλλα στηρίζοντας το δημόσιο σύστημα και την υγεία των πολιτών. 

Ο βουλευτής εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του, εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Παύλο Πολάκη, τον Γιώργο Κύρκο και όλους τους εμπλεκομένους και θεωρεί την εξέλιξη αυτή ως την πιο σημαντική επιτυχία του κυβερνητικού έργου στα 2,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ καθόσον αφορά την ουσιαστική βελτίωση της υγείας των πολιτών της Πέλλας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Σηφάκη αυτό είναι έργο της ΝΔ. απλώς λόγο του μπάχαλου του 2015 και των capital controls υλοποιείτε μετά από 2,5 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη ξέχασες να ευχαριστήσεις το σύλλογο φίλων του νοσοκομείου Γιαννιτσών. Που αν δεν έκαμναν την εκδήλωση για την αγορά του αξονικού τομογράφου και που η Θοδώρα το θεώρησε ευκαιρία για να πάει στον Πουλάκη με αυτό το επιχείρημα, ότι δηλαδή ξευτελιζόμαστε από τον σύλλογο, βγάλε γρήγορα πίστωση γιατί καθυστερεί το intereg. Και μόλις βγήκανε τα λεφτά άρχισε ο καυγάς, ότι τα λεφτά είναι για την Έδεσσα. Και ετσι άρχισαν τα μαλώματα για το που θα πάνε τα λεφτά. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να ευχαριστήσεις και τη Θοδώρα. Γιατί εσύ λεφτά, Γιάννη μου, δεν μπορείς να σταυρώσεις. Γιατί όπως μου είπε ένας φίλος μάλαμα πιάνεις μπακίρι βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πικρα ε; τα ψεματα ομως εχουν κοντα ποδαρια, δεν σας καθησε οτι δηθεν ο αξονικος ηταν ενας και μαλωναν που θα παει, ενα και ενα κανουν συνηθως δυο, οχι ενα, περαστικα

      Διαγραφή
  3. Χωρίς την πίεση από τούς πολίτες, μέσω τού Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ακόμα τίποτα δεν θα είχαν κάνει. Ο ΣΦΝΓ το κατάφερε με τα δραστήρια μέλη τού ΔΣ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.