Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Super League επέστρεψε τους βαθμούς στον Ηρακλή




Απομένει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που θα κρίνει αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα λάβει άδεια συμμετοχής

Την επιστροφή των τριών βαθμών στον Ηρακλή, για την οφειλή στον Πουρτουλίδη, ανακοίνωσε η Super League, εφαρμόζοντας την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Σημειώνεται πως το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε υπόψη την επιστολή που έστειλε ο Πουρτουλίδης με την οποία διαβεβαίωνε πως έχει εξοφληθεί από την ΠΑΕ.

Ωστόσο, παρά την επιστροφή των τριών βαθμών, ο Ηρακλής δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία, αφού απομένει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 63/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., στην Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2016-17 με την από 24.05.2017 απόφαση (υπόθεση Ν. Πουρτουλίδη) του Δ.Σ. της Super League»



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.