Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Survivor: Η αμοιβή Διάσημων, Μαχητών και τα υπέρογκα έσοδα από τις διαφημίσεις



Πολύς λόγος έχει γίνει για την αμοιβή των παικτών του Survivor, αλλά και το κόστος της διαφήμισης και τα έσοδα του Τούρκου παραγωγού, Acun Ilicali.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω», που παρουσίασε αναλυτικούς πίνακες, Διάσημοι και Μαχητές αμείβονται με διαφορετικό ποσό για την κάθε εβδομάδα παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο, ενώ μεγάλος κερδισμένος είναι, φυσικά, ο Acun.

Όπως ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη, οι Διάσημοι πληρώνονται κάθε εβδομάδα από 1.500 έως 2.500 ευρώ. Δηλαδή, για 20 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης με τον μικρότερο μισθό παίρνει 30.000 ευρώ και ο πιο ακριβοπληρωμένος 50.000 ευρώ.
Οι Μαχητές παίρνουν μικρότερα ποσά. Συγκεκριμένα, η εβδομαδιαία αποζημίωση κυμαίνεται από 550 έως 750 ευρώ, άρα, στις 20 εβδομάδες, τα χρήματα που θα πάρει ο κάθε παίκτης θα είναι από 11.000 έως 15.000 ευρώ.

Η διαφήμιση κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, «αγγίζει» τα 200 ευρώ το δευτερόλεπτο. Έτσι, ένα διαφημιστικό διάλειμμα 12 λεπτών αποφέρει κέρδη ύψους 144.000 ευρώ.

Παράλληλα, υπάρχει και η τοποθέτηση προϊόντος που προβάλλεται μέσα στο επεισόδιο, όπως για παράδειγμα στα έπαθλα. Η άμεση αναφορά διάρκειας έως 2 λεπτά κοστίζει 24.000 ευρώ, ενώ η έμμεση αναφορά διαρκεί μέχρι 4 λεπτά και κοστολογείται στα 36.000 ευρώ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.