Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tέλος από το Ριζάρι ο Στεργιόπουλος


Σε φιλικό κλίμα λύθηκε η συνεργασία του Ορφέα Ροζαρίου και του έμπειρου τεχνικού Βάϊου Στεργιόπουλου μετά και την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. 

Ο επιτυχημένος τεχνικός πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, κατάφερε να φτάσει την ομάδα μια ανάσα πριν την άνοδο στην Α1, έχοντας την στην κορυφή σ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Με δική του ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε την ομάδα γράφοντας:

 '' Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Ορφέα Ριζαρίου για την υπέροχη χρονιά που είχαμε. Μετά από συζήτηση που είχα με εκπρόσωπο της διοίκησης του Ορφέα, αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο για συγκεκριμένους λόγους να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας και την επόμενη σεζόν. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους ποδοσφαιριστές του Ορφέα για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε, όπως και τη διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε μαζί. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και να έχει πάντα επιτυχίες!"

Το βιογραφικό του έμπειρου τεχνικού είναι πολύ βαρύ και σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά ονόματα για να αναλάβει κάποια από τις ομάδες του Νομού και όχι μόνο αφού είναι γνωστός πλέον για τον επαγγελματισμό του και την σοβαρότητα της δουλειάς του.

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.