Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεάν σεμινάριο κατασκευής ιστοσελίδας (Wordpress) από τους καθηγητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Γιαννιτσών



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Φιλότιμη η προσπάθεια των καθηγητών αλλά ρε παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο. Μέσα σε 2 ώρες πως θα αποκτήσει ο άλλος δεξιότητες για κατασκευή ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος; Τι θα μάθει; Θα δείξετε μέσα σε 2 ώρες Apache, MySql, Css, Html, Php, Wordpress Installation, Woocomerce, Themes, Plesk, CPanel, Comments, Pages, AddOns και άλλα πολλά; Αν θέλατε να βοηθήσετε πραγματικά θα μπορούσατε να κάνετε ένα δωρεάν τμήμα 25-30 ώρες και να διδάξετε σχεδιασμό ιστοσελίδων και ecommerce. Μην κάνουμε πράγματα μόνο και μόνο για να λέμε πως κάναμε κάτι. Ή αλλιώς ονομάστε την ημερίδα σας "Γνωριμία με το wordpress"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Πάντως, το σεμινάριο όπως προσέξατε αφορά στην απόκτηση δεξιοτήτων σχεδίασης ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος με τη βοήθεια του Wordpress, αφορά δηλαδή σε άτομα που θα διαπιστώσουν το πόσο εύκολα μπορούν να στήσουν μόνοι τους μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν αναφέραμε πουθενά ότι στόχο έχουμε να εξαντλήσουμε όλα τα σχετικά θέματα. Εξάλλου, ο «ξερός» τίτλος γνωριμία με το Wordpress στην ομάδα στόχο μας μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Εξάλλου, ανάλογα με το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και του επιπέδου τους μπορούμε να διοργανώσουμε ένα δεύτερο σεμινάριο, στο οποίο, δεδομένων των γνώσεών σας, πολύ θα χαρούμε να έρθετε να μας βοηθήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.