Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Αρσένι Πέλλας


Για πρώτη χρονιά ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος " Μέγας Αλέξανδρος Νέων " Αρσενίου, διοργανώνει υπό την αιγίδα του Δήμου Σκύδρας το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων με αφορμή τον Εορτασμό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, την παραμονή της εορτής του, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 στο Αρσένι Σκύδρας.

Το φεστιβάλ θα αρχίσει με την παρέλαση όλων των Συλλόγων και τη παρουσίαση των λαβάρων τους ενώ θα ακολουθήσουν οι χορευτικές εκδηλώσεις.

Τα χορευτικά συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν είναι ...
1. Πολιτιστικός Σύλλογος Σκύδρας ΑΪ Πρόδρομος 
2. Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβουνίου Ελπίδα 
3. Μορφωτικός αθλητικός Σύλλογος Άνυδρου 
4. Ποντιακός Σύλλογος Δάφνης η Παναγία Κιρεζλη 
5. Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αριστοτέλης Λουτροχωρίου 
6. Τμήμα εκμάθησης χώρου Λιποχώρι 
7. Φιλοπροοδος Επιμορφωτικός Σύλλογος Καλής

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε με το παιδικό σας τμήμα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα 6986224476, 6946825660 και 6972847509.
Με οδηγό το μεράκι, τη παράδοση και το χορό η διοργάνωση έχει ως σκοπό, την καθιέρωση του φεστιβάλ, ως ετήσιο Πολιτιστικό θεσμό που θα αφυπνίσει και θα ενισχύσει την πολιτιστική συνείδηση.
Σας περιμένουμε όλους σε ένα μαγευτικό σεργιάνι με χορούς και τραγούδια γιατί η παράδοση μας είναι η κληρονομιά μας, είναι η κληρονομιά του τόπου μας!!!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.