Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Η εκδήλωση εορτασμού 120 χρόνων της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΛΑΣΣΩΝ» (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε χθες απόγευμα του Σαββάτου η εκδήλωση εορτασμού των 120 χρόνων από την ίδρυση της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΛΑΣΣΩΝ», στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. 

Το μήνυμα της εκδήλωσης από το εορτασμό ήταν ότι ο στρατός δεν περνάει κρίση και είναι πάντα δίπλα στον πολίτη και πάντα έτοιμος να υπερασπίσει την εδαφική μας ακεραιότητα. 

«Η ιστορία της ΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ από συγκροτήσεως της μέχρι το 1950» ήταν το θέμα της ομιλίας του Καθηγητού Ιωάννη Σ. Παπαφλωράτου, ενώ στρατιωτικά εμβατήρια - άσματα ακούστηκαν από τη Στρατιωτική Μουσική του Γ΄Σώματος Στρατού.

 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Διοικητή της Μεραρχίας Σ. Κεβεντζίδη και σε όλο το προσωπικό που επιμελήθηκε την πολύ ενδιαφέρουσα και ενημερωτική εκδήλωση. 

Παρόντες στην εκδήλωση ο Διοικητής του Γ΄Σωματος Στρατού Αντιστράτηγος Δ. Μπίκος, ο Διευθυντής της ΔΑ Πέλλας Θ. Τσακίρης οι βουλευτές Θ. Τζάκρη, Γ.Σηφάκης και Γ. Καρασμάνης, οι Δήμαρχοι Πέλλας και Έδεσσας Γ. Στάμκος και Δ. Γιάννου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Χ. Σμίας, εκπρόσωποι φορέων και αρχών.  

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα τηλ: 6944500323
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.