Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Έργο ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία της Αλμωπίας εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση ενός σημαντικού έργου για την Αλμωπία. 

Πρόκειται για τις παρεμβάσεις για τη διατήρηση της διοχετευτικότητας και συντήρησης των αντιπλημμυρικών έργων των υδατορεμάτων της Αλμωπίας για τα έτη 2018-2019. Με προϋπολογισμό 1,5 εκατ. ευρώ από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, το έργο περιλαμβάνει την αποκατάσταση αναβαθμών των αντιπλημμυρικών έργων στους ποταμούς Μογλένιτσα και Ασπροπόταμο, τη συντήρηση των αναχωμάτων, την αποκατάσταση των συρματοκιβωτίων που προστατεύουν τις όχθες και τον καθαρισμό σε όλο το μήκος της κοίτης των ποταμών.


Στόχος του έργου είναι η αποτροπή πλημμυρών και καταστροφών στις καλλιέργειες, καθώς και η προστασία των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Αλμωπίας. Το έργο θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια και αναμένεται να ενισχύσει το βαθμό πολιτικής προστασίας της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την εκπόνηση μελέτης για τη σύνδεση του Αρχαιολογικού Χώρου Πέλλας με την Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας ύψους 100.000 ευρώ και η μελέτη ρουφράκτη στο υδατόρεμα Πορόι Αριδαίας ύψους 500.000 ευρώ.

O σχετικός πίνακας έργων:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Θοδώρα ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά τα έργα είναι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αν εσύ είχες ασχοληθεί έστω και στο ελάχιστο θα είχες βγάλει 10 δελτία και 15 φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έργο απ' ότι διαβάζω θα χρηματοδοτηθεί από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Άρα είναι έργο της Κυβέρνησης που θα χρηματοδοτηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι από την Περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φυσικά Θοδώρα μου είναι από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό. Η Περιφέρεια Θοδώρα δεν έχει χρήματα. δες τον κατάλογο εγκρίθηκαν 15 έργα. Θοδώρα, μην το συνεχίζεις. Μετά απο 15 χρόνια δεν κάνει για σένα... μην εκτίθεσαι άλλο

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Θεοδώρα, κατι κανεις για την Αλμωπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έργο το μελέτησαν δυο μηχανικοί απο την Νομαρχία και δυο από την Περιφέρεια που είχαν έρθει εδώ το φθινόπωρο. Εσύ Θεοδώρα δεν έχεις καμία σχέση. Ο Θόδωρος μπορεί να έχει μεγαλύτερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζακρη ΕΛΕΟΣ!!! Γνησιος απογονος του Μαυρογιαλουρου και του κλεπτοντος "οπωρας".
    Περιφερεια την μελετη, Περιφερεια την υποβολη, Υφυπουργος Χαριτσης ( που δεν θελει ουτε να σε βλεπει) χρηματοδοτηση, με παρουσια βουλευτη απο την Αλμωπια στο κομμα σου, εσυ Τζακρη που;
    ααααα ξεχασα, το ειδες πρωτη χωρις να ξερεις ουτε που ειναι τα ποταμια!!
    Σεβασου κανεναν θεσμο και κανεναν ανθρωπο, τοσο θρασος και τοσο κουτοχορτο πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η΄ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Κ.Λ.Π
    ΤΟΥΤΕΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΠΛΗΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ -ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ- ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ - ΚΑΙ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΙΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΩΡΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ: ΞΕΡΕΙΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΑΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.