Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόταση για τη λειτουργία νέων ειδικοτήτων στο ΙΕΚ Έδεσσας το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018


Το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ στα πλαίσια του ανοίγματος του στην κοινωνία προωθεί πρωτοποριακά την από κοινού διαμόρφωση των νέων ειδικοτήτων που θα ζητήσει να λειτουργήσουν το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. 

Είτε είστε υποψήφιος καταρτιζόμενος, είτε παράγοντας της αγοράς εργασίας που πιστεύει στη σύνδεση του ΙΕΚ με τον εργασιακό χώρο, είτε απλός πολίτης που ενδιαφέρεται για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών δομών της περιοχής του, μπορείτε να συνδιαμορφώσετε το προφίλ του ΙΕΚ Έδεσσας για την επόμενη χρονιά. 

Στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ http://iek-edess.pel.sch.gr ή απευθείας στο σύνδεσμο https://goo.gl/forms/8siWWlL3pdGYxxK12 μπορείτε να επιλέξετε έως τέσσερις (4) ειδικότητες που θα θέλατε να λειτουργήσουν σε αυτό. 

Οι προτιμήσεις σας θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την πρόταση που θα υποβάλλει το ΙΕΚ Έδεσσας στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το Φθινόπωρο του 2017. 
Με το "ξεκάθαρο" αυτό άνοιγμα το ΙΕΚ Έδεσσας σας δίνει την ευκαιρία να καθορίσετε την επαγγελματική κατάρτιση που θέλετε να παρέχει στην ευρύτερη περιοχή.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.