Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων στις εκδηλώσεις της 3ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας απευθύνει προς όλους τους φορείς αλλά και κάθε πολίτη της δημοτικής του περιφέρειας ανοιχτή πρόσκληση σύσκεψης σε συζήτηση,  ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων και στη συνέχεια τη δήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή τους στις δράσεις και στις εκδηλώσεις της 3ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας που διοργανώνεται στη Σκύδρα, από την Παρασκευή 25 έως την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017.

Η ανωτέρω σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 κι ώρα 21:30΄.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις παρέχονται από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Γιακαμόζη, τηλέφωνο επικοινωνίας 6984222496.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ένας Δήμος κυριολεκτικά για τα πανυγηρια ολοι οι αγροτικοί δρόμοι πλην ενός χωριού....μέσα στο μαύρο χαλί και αυτοι ασχολούνται με εμποροπανήγυρη δηλαδή σούβλα κερί....μονο στημένη προβολή η δήμαρχος και η ουρά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΑΝΑΨΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΕΞΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ 5 της ΕΚΑΤΟ του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΖΑΜΤΖΗΣ ο μόνος που μπορεί να κάνει το χωριό πόλη φθάνει ποια με το σύστημα χοιδη που κατάστρεψε τον δήμο εκτός φυσικά απο την παρεούλα που περνάει καλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5 Χρονια δήμαρχος απο το αρσενι 5 Χρονια ΑΝΤΗΔΗΜΑΡΧΟΣ απο το αρσενι...Εν έτη 2017 έλεος...........παντε και την έδρα του δήμου στο αρσενι....εκεί δεν έχει ΛΑΚΟΥΒΕΣ δεν έχει ΧΟΡΤΑ οι αγροτικοί δρόμοι είναι με άσφαλτο οτι δηλαδή συμβαίνει και στα υπόλοιπα χωριά του δήμου.....βράζει όλος ο κόσμος απο αγανάκτηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Ε ΠΟΝΑΕΙ Η ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΣ ΦΑΡΜΑΚΙ.
    ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΆΝΩ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΗΓΈΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.