Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάρωσε η πρεμιέρα του 7ου κύκλου του Game Of Thrones!


Ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης έσπασε το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της αγαπημένης σειράς Game Of Thrones. 

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης περίπου 10.1 εκατ. θεατές δεν έχασαν το πρώτο πολυαναμενόμενο επεισόδιο του 7 κύκλου. Και αυτές είναι μόνο οι τηλεθεάσεις του επεισοδίου την πρώτη ημέρα που προβλήθηκε, δεν συμπεριλαμβάνει δηλαδή αυτούς που θα το δουν τις επόμενες ημέρες μέσω διαδικτύου ή θα αγοράσουν το dvd όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο. 

Στη νέα σεζόν κουμάντο κάνουν οι γυναίκες για πρώτη φορά. Στο Σιδερένιο Θρόνο έχει ανέβει η Σέρσεϊ Λάνιστερ, η Ντένερις Ταργκάριεν ορίζει έναν τεράστιο στόλο και η Άρια Σταρκ παίρνει το ρόλο τιμωρού για τον Κόκκινο Γάμο. Ξεχωριστή είναι η παρουσία του τραγουδιστή Εντ Σίραν, που παίζει έναν μικρό ρόλο. 

Τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ξεπέρασαν το ρεκόρ των 8,11 εκατ. θεατών που είχαν παρακολουθήσει το φινάλε της πέμπτης σεζόν το 2015 και τα 8 εκατ. που είχαν παρακολουθήσει την πρεμιέρα εκείνου του κύκλου. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.