Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίδειξη μόδας στη Σκύδρα (φωτο)


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το καφέ μπαρ Chocolat στη Σκύδρα οργάνωσε μια πολύ όμορφη δροσερή βραδιά, υπό την αιγίδα του Πέτρου Δούκα. 

Το αποτέλεσμα ήταν να βουλιάξει στην κυριολεξία το μαγαζί από τον κόσμο που από νωρίς κατέκλυσε το μαγαζί για να παρακολουθήσει την επίδειξη ρούχων, μαγιό και αξεσουάρ από τα καλίγραμμα μοντέλα. 

Τα βλέμματα όλα όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε και η εντυπωσιακή Κρίστι με τη σέξυ παρουσία της και τον θεαματικό χορό της που αναδείκνυε το καλίγραμμο σώμα της. Πρωταγωνιστής όμως δεν ήταν άλλος από τον γνωστό πολυτάλαντο Θόδωρο Καμπάλη, γνωστό ως Μπουφόν στον χώρο του ποδοσφαίρου που είχε το λόγο του παρουσιαστή, τον οποίο διετέλεσε για μια ακόμη φορά με απόλυτη επιτυχία, αφού είναι εξάλλου γνωστός και για την ευφράδεια λόγου που διαθέτει. 

Συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες του Chocolat Espresso-Bar και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για αυτήν την μαγική βραδιά.
Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.