Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η συντήρηση του οδικού δικτύου από την ΠΕ Πέλλας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της συντήρησης εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας το οποίο εκτελείται από την αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 321.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών.
Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας & Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία. Η κυρία Αηδονά τόνισε σε σύντομη δήλωσή της: «Η παρέμβαση στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, καλυτερεύει τις συνθήκες διέλευσης οδηγών και κυκλοφορίας οχημάτων. Η γενικότερη βελτίωση του οδικού δικτύου είναι προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε μεθοδικά στην κατεύθυνση αυτή».
Σύμφωνα με την μελέτη του έργου, άμεσα ολοκληρώνεται η συνολική παρέμβαση στην Ε. Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, η οποία περιλαμβάνει την είσοδο και έξοδο της Νέας Πέλλας, τον κόμβο Γουμένισσας και τον κόμβο στο ύψος της εταιρείας «Παυλίδης», ενώ, το επόμενο διάστημα οι εργασίες θα «μεταφερθούν» στο οδικό τμήμα της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας – Ριζού. Το έργο περιλαμβάνει αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος και, όπου απαιτείται, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και διαγράμμιση. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Και πάλι η κυρία Αηδονά μας εκπλήσσει ευχάριστα με την ικανότητά της στη διαχείριση των λιγοστών χρημάτων και στην ορθή διάθεσή τους. Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια και στις υπηρεσίες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.