Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ του Φίλιππου Νέας Πέλλας


Τη Δευτέρα 19/6/2017 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΄Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΨΑΘΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΜΠΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 
ΜΕΛΟΣ: ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στην ίδια συνεδρίαση κατατέθηκε ο οικονομικός - διοικητικός απολογισμός του επερχόμενου Δ.Σ. και συζητήθηκε και συμφωνήθηκε ο οικονομικός - διοικητικός σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τέλος, ανατέθηκε η θέση του Γενικού Αρχηγού του ανδρικού τμήματος μπάσκετ στον Δήμο Τσακμάκη. 

Ο ρόλος του αναμένεται να είναι νευραλγικός όσον αφορά τις σχέσεις παικτών - προπονητών αλλά και διοίκησης μέσω και του εφόρου. 

Οι ομάδες "πυροτεχνήματα" που είδαμε τα τελευταία χρόνια δεν μας αφορούν, εμείς προχωράμε προσεκτικά και με πρόγραμμα, με σεβασμό στους παίκτες και τους προπονητές, στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις ακαδημίες αλλά και στον κόπο και τον χρόνο που διαθέτουν κάποιοι άνθρωποι αυτού του συλλόγου, με μοναδική ανταμοιβή να δουν τον Φίλιππο εκεί που ονειρεύονται!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.